kadett Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Zdravím,mám jednoduchý dotaz.Vyhovují tyto parametry alu kola,abych je mohl dát na OII 7.5x17 / ET41 ?Ve velkým techničáku mám tuším 7x17 a et54 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Ja mám 7,5x17 a ET 48. Takže tvoje budú o 7mm viac vonku. Na zadné je to v pohode a predné ti budu troška trčať vonku ale iný problém by asi nemal byť. Skús si to prerátať tu, že asi o koľko to bude rozdiel oproti orginál diskom. http://www.e-pneu.cz/rozmery_alu.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 problém s tim nebude, mam na autě kola 7,5x17 a ET 40...jsou trochu vylezlý což je dobře ;-) ale nedrhnou...takže ty tvoje budou v pohodě, až s ET 35 už by si asi při properování nebo naložení dřel o blatníky...jinak pokud ti jde o předpisy tak by tam měly podle TP být jen max. 7x17, větší ne!...jenže toho si nikde nevšimnou, pokud budeš mít pneu s rozměry v TP tedy max. 225/45 R17...po tom možná koukaj ale zbytek neřeší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 Můžou být i širší kola než jsou v TP pokud je má výrobce schváleny pro daný typ auta. Na základě certifikátu lze zapsat do TP. Doporučuji návšívit ALCAR.cz v konfigurátoru zadat auto a uvidíš jak šířku tak ET, to je různé podle typu disku (kola s límcem mají úplně jiná ET než klasická kola). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.