Přejít na obsah

Mikulášská-předvánoční besídka" zvláštní třídy SUPŮ"

Sejis

Doporučené příspěvky

Po dohodě s tvrdým jádrem a delším plánováním -MIKULÁŠSKÉ BESÍDKY SUPERB KLUBU 2010-

na tomto srazu nepůjde vůbec o naše miláčky-krasavce,ale hlavně o super pokec s jídlem a hlavně pitím :kol-99::kol-59::kol-45::kol-35::band-_-:palec2:

Několik málo technických věcí,vzhledem,že tato akce proběhne v částečné moji režii a Richarda -RIBA to na VIKTORCE Praha 3 v pátek 10.12. 2010 od 18.oo hod.poprosím VÁŽNÉ ZÁJEMCE o několik důležitých drobností.

Vstupné bude na osobu 500.-kč pochopitelně včetně dámkého doprovodu /nebudeme sušit hubu a nebudeme mít hlad/

Vzhledem k tomu,že budeme muset s Richardem ,nakoupit-připravit-uvařit 101% zájemce o zaplacení a doražení,jinak jsem v tom jenom my dva....děkujeme :kol-96:

Kapacita je cca 25 míst.

Prosím napište ,kdo 100% přijede,at víme,kolik zhruba čeho nakoupit nejpozději do 3.12je uzávěrka,dále mají eventuelní zájemci smůlu.......

Každý ,kdo se zde přihlásí,tomu napíši zprávu,jak se dostane na místo.....

omlouvám se,byla provedena změna termínu

post-210-069265800 1289556251_thumb.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

....koukám nikdo nikde,no co říci než sem dám fotky,já jsem odcházel s Richardem poslední ve 4.15 hod ráno já jsem se naprosto super pobavil vyšlo to na 1A prostě opětovně nářez a všem účastníkům obrovské díky nezklamali jste kluci.

zítra se pokusím sem dát fotečky a bude to asi síla lollol:smich:

Odkaz ke komentáři

:D Předně pěknou předposlední adventní neděli všem! Absolutně naprostý souhlas s hodnocením, nyní již jen netrpělivě očekávám avisovanou fotoreportáž od Jiříka! :rolleyes: Jinak klukům to vydrželo cca do 15:00, já jsem na nátlak musel vylézt o něco dříve, ale zato večer jsem dal nějaké pivko a odpadl jsem jak zralá hruška :kol-56::gunners3:
Odkaz ke komentáři

Připojuji se k Richardově pochvale před nastoupenou jednotkou a uznání za úklid máš obrovské .. tam to muselo být jak v bunkru po výbuchu   :feve:

Btw. ty fotky jsou masakr!! a Ace se nějak neozval zatím .. asi ho v té Botanický zahradě v sobotu ulovilo něco mezi masožravky :-)

Editováno: , autor: JohanJFV
Odkaz ke komentáři

No co dodat, jsi Jiříku prostě :palec2: , snad nemusím rozepisovat mé díky a notabene jsem se již jinde snad zmínil, prostě vše bylo jak má být a když "dědek" vydržel do dvou z rána, možná o něco víc, tak to samo o sobě mluví za vše!!!:smich: A to jsem ještě doma měl roupy, tak to snad se mnou ještě není tak hrozný, ale to holt musí hodnotit někdo jiný!!!:prc::smich:

Odkaz ke komentáři

JIříku jedním slovem paráda, fotky parádní. Jsou akční! Super jsem se pobavil, dorazil jsem domu kolem 4. a v 9 jsem už doloval převodovku z Golfa. Masakr. Takže všem přítomným děkuji a zase někdy u skleničky (anebo u skleniček) -_-

JohanJFV: ale ne, neulovilo ani nesežralo. Nějak se to zamotalo, večer jsem do sebe naládoval další vínko dal jsem se dohromady až dnes. Nakonec jsme tam ani nedojeli :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...