Sejis Vloženo 11. Listopad 2010 Vloženo 11. Listopad 2010 Po dohodě s tvrdým jádrem a delším plánováním -MIKULÁŠSKÉ BESÍDKY SUPERB KLUBU 2010- na tomto srazu nepůjde vůbec o naše miláčky-krasavce,ale hlavně o super pokec s jídlem a hlavně pitím Několik málo technických věcí,vzhledem,že tato akce proběhne v částečné moji režii a Richarda -RIBA to na VIKTORCE Praha 3 v pátek 10.12. 2010 od 18.oo hod.poprosím VÁŽNÉ ZÁJEMCE o několik důležitých drobností. Vstupné bude na osobu 500.-kč pochopitelně včetně dámkého doprovodu /nebudeme sušit hubu a nebudeme mít hlad/ Vzhledem k tomu,že budeme muset s Richardem ,nakoupit-připravit-uvařit 101% zájemce o zaplacení a doražení,jinak jsem v tom jenom my dva....děkujeme Kapacita je cca 25 míst. Prosím napište ,kdo 100% přijede,at víme,kolik zhruba čeho nakoupit nejpozději do 3.12je uzávěrka,dále mají eventuelní zájemci smůlu....... Každý ,kdo se zde přihlásí,tomu napíši zprávu,jak se dostane na místo..... omlouvám se,byla provedena změna termínu Citovat
Sejis Vloženo 28. Listopad 2010 Autor Vloženo 28. Listopad 2010 přiznám se,ale chybí mi tady opory a stálice.....jak jsou ACE Ventura,Fru Fru,JNovis,Peny,Laras,Ilja,Ptica,Pulper,Petik,Laam,Luky15...???????? co chlapci??? nezájem,mrtvé lišky ?????? Citovat
riba Vloženo 28. Listopad 2010 Vloženo 28. Listopad 2010 Máš pravdu Jirko a to jsi zdaleka nevyjmenoval všechny, kteří byli alespoň na letošních srazech. No máme na to ještě týden a třeba se ještě zadaří. V pátek 3.12.2010 je uzávěrka pánové tak šup, šup. Citovat
Sejis Vloženo 9. Prosinec 2010 Autor Vloženo 9. Prosinec 2010 Tak zítra pánové od 18.oo hod. jakékoli dotazy směřujte na mě na tel.603 417 335 Jirka Citovat
Sejis Vloženo 9. Prosinec 2010 Autor Vloženo 9. Prosinec 2010 SEJIS RIBA ŽRALOKHans Christian AndersenPrášil LANY PAOLO OO7 JOHAN JFV ACE VENTURA definitivní seznam Citovat
Sejis Vloženo 11. Prosinec 2010 Autor Vloženo 11. Prosinec 2010 ....koukám nikdo nikde,no co říci než sem dám fotky,já jsem odcházel s Richardem poslední ve 4.15 hod ráno já jsem se naprosto super pobavil vyšlo to na 1A prostě opětovně nářez a všem účastníkům obrovské díky nezklamali jste kluci. zítra se pokusím sem dát fotečky a bude to asi síla Citovat
riba Vloženo 12. Prosinec 2010 Vloženo 12. Prosinec 2010 Naprostý souhlas bylo to super a už se bojím, bojím. Citovat
Lanny Vloženo 12. Prosinec 2010 Vloženo 12. Prosinec 2010 Předně pěknou předposlední adventní neděli všem! Absolutně naprostý souhlas s hodnocením, nyní již jen netrpělivě očekávám avisovanou fotoreportáž od Jiříka! Jinak klukům to vydrželo cca do 15:00, já jsem na nátlak musel vylézt o něco dříve, ale zato večer jsem dal nějaké pivko a odpadl jsem jak zralá hruška Citovat
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Vloženo 12. Prosinec 2010 no to víš lesba Ríšánka to je držák Citovat
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Vloženo 12. Prosinec 2010 tak a je to tady lol některé fotky nepotřebují snad ani komentář :p dám sem všechny fotky,at kvalitní či né Citovat
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Vloženo 12. Prosinec 2010 a někdy příště třeba......... Citovat
riba Vloženo 12. Prosinec 2010 Vloženo 12. Prosinec 2010 Tak byl to fakt mazec a jako vždy reportáž na jedničku. Včera jsem moc chuť na jídlo a panáka neměl, ale po prohlídnutí fotek by to už zase s touhle partou šlo. Citovat
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Vloženo 12. Prosinec 2010 ...no včera na to nebyla nálada,ale dnes jsem musel jít s Danou a Irčou uklidit a vyhodit ten nepořádek a věřte,že bylo co uklízet .... Citovat
JohanJFV Vloženo 12. Prosinec 2010 Vloženo 12. Prosinec 2010 Pánové moc děkuji, perfektně jsem se bavil .... akce na jedničku, žena taky spokojená, kdo nedorazil prohloupil tuze moc! Pánové Super a opravdu děkuji! Citovat
riba Vloženo 12. Prosinec 2010 Vloženo 12. Prosinec 2010 Dovol, abych ti jménem všech zúčastněných vyslovil pochvalu, poděkování a uznání za organizaci a likvidaci následků páteční smršti. Citovat
JohanJFV Vloženo 12. Prosinec 2010 Vloženo 12. Prosinec 2010 (editace) Připojuji se k Richardově pochvale před nastoupenou jednotkou a uznání za úklid máš obrovské .. tam to muselo být jak v bunkru po výbuchu Btw. ty fotky jsou masakr!! a Ace se nějak neozval zatím .. asi ho v té Botanický zahradě v sobotu ulovilo něco mezi masožravky :-) Editováno: 12. Prosinec 2010, autor: JohanJFV Citovat
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Vloženo 12. Prosinec 2010 ooo díky hoši a lesba Johan vítej jsem rád,že se líbilo,myslím fakt to bylo naprosto super a výtlem obrovský Citovat
Lanny Vloženo 12. Prosinec 2010 Vloženo 12. Prosinec 2010 No co dodat, jsi Jiříku prostě , snad nemusím rozepisovat mé díky a notabene jsem se již jinde snad zmínil, prostě vše bylo jak má být a když "dědek" vydržel do dvou z rána, možná o něco víc, tak to samo o sobě mluví za vše!!! A to jsem ještě doma měl roupy, tak to snad se mnou ještě není tak hrozný, ale to holt musí hodnotit někdo jiný!!! Citovat
ace ventura Vloženo 12. Prosinec 2010 Vloženo 12. Prosinec 2010 JIříku jedním slovem paráda, fotky parádní. Jsou akční! Super jsem se pobavil, dorazil jsem domu kolem 4. a v 9 jsem už doloval převodovku z Golfa. Masakr. Takže všem přítomným děkuji a zase někdy u skleničky (anebo u skleniček) JohanJFV: ale ne, neulovilo ani nesežralo. Nějak se to zamotalo, večer jsem do sebe naládoval další vínko dal jsem se dohromady až dnes. Nakonec jsme tam ani nedojeli Citovat
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Vloženo 12. Prosinec 2010 klucí dík,hezky se to čte a zvlášt,když vím,že to myslíte vážně Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.