Přejít na obsah

Lock, neskor delete?!

Host aka

Doporučené příspěvky

Kdo o těchto věcech rozhoduje? Už mě to fakt začíná s*át pánové! Pak ale nese*te s tím, že někdo pořád zakládá nová vlákna! Na tomto fóru už to fakt začíná být jako v Jedličkárně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo o těchto věcech rozhoduje? Už mě to fakt začíná s*át pánové! Pak ale nese*te s tím, že někdo pořád zakládá nová vlákna! Na tomto fóru už to fakt začíná být jako v Jedličkárně.

Nechapem ,co ta na tom serie.Davam to k inzeratom,v ktorych inzerujuci uspesne kupi alebo preda.Nelockujem ani nemazem aktivne a fungujuce inzeraty.

PS:Davam to tam z dovodu,aby mal podavajuci inzeratu moznost vyjadrit sa predtym nez sa to zmaze.

Editováno: , autor: Bemo
Odkaz ke komentáři

Nechapem ,co ta na tom serie.Davam to k inzeratom,v ktorych inzerujuci uspesne kupi alebo preda.Nelockujem ani nemazem aktivne a fungujuce inzeraty.

PS:Davam to tam z dovodu,aby mal podavajuci inzeratu moznost vyjadrit sa.

Já bych řekl, že je to tak v pohodě a naopak to prispívá věci

Odkaz ke komentáři

Lock a delete v bazári je logický a pochopiteľný.

Ale naozaj by moderátori, admini a megaadmini mali mať trocha súdnosti a iné rubriky by mohli nechať na pokoji.

To, čo sa môže písať a čo nie, sme tu už pred pár rokmi mali - volalo sa to cenzúra :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Gil: Inzeráty sú OK - veď načo by tu aj bol už neaktuálny inzerát? Ja som mal na mysli iné diskusie, kedy admin z akéhosi nie len mne neznámeho dôvodu usúdi, že diskusia je OT a zmaže zopár príspevkov...

V pořádku, já reagoval na aku, protože mě z názvu vlákna připadalo, že mluví o změnách v bazaru, ale třeba se pletu

Odkaz ke komentáři

jenze mi nejsme telepati, takze kdyz zakladam tema kde chci neco kritizovat tak napisu presne co se mi nelibi, v jake sekci a pripadne odkaz a muzeme se bavit

jinak nikdy jsem svevolne nic nesmazal vzdynejdriv upozornim to same jsem rikal i martinoslavovi a budu to i nadale tedy zduraznovat jinym adminum

jinak kde bez okolku mazu nebo zamykam jsou dablovana temata z nichz jine je jeste na prave aktualni strance, prispevky v bazaru kde nekdo predmet prodam ale nenapise co atd atd

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...