Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

hezky darek, doufam, preji hodne stastnych a pekne najetych kilometru... ;)

Jo dárek nádhernej a děkuji.

K bouračce: ta espézetka si vo to říkala... 1AU

• Autor

Na to pozor jsem na to jakou kdo má spz háklivej. :p :p :p

• Autor

Ták už mám hotový alu na léto jen nevím jakou barvu mám dát proužek po obvodu.

Jenom 15ky?? Ty mám na zimu :p dej aspoň 16ky a bude to vypadat o hodně lepšejší. ;)

• Autor

Kámo nezapomeň že to auto není moje a je služební. Mám ty samé i na zimu. Radši mi poraď jakou mám udělat tu linku po obvodu. :aggressive:

• Autor

joooo fotečka nového předku. :p

• Autor

Tak kolečka už jsou na voze a druhý udělám identické ,ale budou mít po obvodu červený reflexní proužek. :p

Seš si jistej tou červenou?? Nemáš někde fotku auta z boku?? Že bych si to nějak představil a kdyžtak se pokusil vytvořit. Ale červená mi k tomu zatím nějak moc nevoní. Jaké máš brzdiče??

predek je pekny, uz jsem chvalil u omartinka... :palec2:

hm, zajimavá konkurence kámošova Rooma, uvidíme kdo a jakým směrem půjdete :)

jinak ke kolům, k tvé barvě bych určitě nedával červený proužek

joooo fotečka nového předku. :p

jeee tu masku odněkud znám. :palec2::) K tomu se dá říci akorát krása. Jsem zvědavý jaký vymyslíš originalní znak. :)

hm, zajimavá konkurence kámošova Rooma, uvidíme kdo a jakým směrem půjdete :)

jinak ke kolům, k tvé barvě bych určitě nedával červený proužek

no Stando pro mě zatím konečná :smich: .

• Autor

Tak dnes jsem byl OBautodíly pro pokličky do tronů a plexi do nárazníku plus ofuky . Jéééééé tam bych nechal korunek . ;)

no Stando pro mě zatím konečná :smich: .

Tak dnes jsem byl OBautodíly pro pokličky do tronů a plexi do nárazníku plus ofuky . Jéééééé tam bych nechal korunek . ;)

2 různé příspěvky a stejná odpověď: to znám a několik jsem jich i slyšel, ale málokdo u toho vydržel :)

• Autor

Tak ofuky mohu jen doporučit okénka se už téměř nešpiňí . A ještě jsem zakoupil držák držáku na mobil telefon drží super a narozdíl od přísavek nepadá . :palec2: kola na léto připravená ještě dostanou trochu kouřový nádech. :palec2:

• Autor

Nějaké fotečky

• Autor

Tak dneska super zářez kámoš mi dohodil čip na zakázku cca97kw. Po ujeťí pár km jsem opravdu překvapenej , zítra Plzeň Klatovy a domů tak zítra písnu spořebu atd. lol

• Autor

Tak dnes Praha Plzeň 140-150km/h cesta zpět o něco pomaleji a spotřeba užasná 6.1l ,pružnost motoru perfektní ještě to zítra znovu napíchnem pro kontrolu a bude finíto konec hotovo.

Upraveno od Roomwagen

• Autor

Tak kontrola se trochu opozdila ,ale mě se zatím ustálila spotřeba 5.4L kdo to nevidí na palubáku tak nevěří že Pd papá tak málo a to si nemyslím že pruměrná rychlost 99km/h a dlouhodobá 82km/h svědčí o tom že moc pomalu nejezdím. lol

• Autor

Tak dneškem mohu zahodit slepeckou hůl protože roomwagen dostal xenony a tím to předevšemi děkuji piškotovy za to že mi odpověděl všechny moje hloupé otázky ohledně montáže. Tak už já uživatel mohu říci že vidím jak světla svítí !!!! ;):p:palec2: !!

A kolik kelvinu si nakonec poridil?? Jsem hlavne rad, ze sviti :-)

• Autor

Tak jak jsi řekl 4300k. Jůůů toto svítí. :palec2: :palec2: :palec2:

jj to znam, taky jsem dal na rady Piškota a dal 4300k. Oproti klasice je to opravdu svit. :palec2: Ale uvidim v listopadu. Jdu na STK tak radši HID sadu sundám. :)

• 1 rok později...
  • Autor

tak po delší době se zase hlásím dneska 100061km rozvody komplet brzdy předek a zadek a zadní tlumiče. Kurnik to mi to nějak letí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.