Prosinec 22, 201014 r Autor hezky darek, doufam, preji hodne stastnych a pekne najetych kilometru... Jo dárek nádhernej a děkuji.
Prosinec 30, 201014 r Autor Ták už mám hotový alu na léto jen nevím jakou barvu mám dát proužek po obvodu.
Prosinec 30, 201014 r Autor Kámo nezapomeň že to auto není moje a je služební. Mám ty samé i na zimu. Radši mi poraď jakou mám udělat tu linku po obvodu.
Leden 4, 201114 r Autor Tak kolečka už jsou na voze a druhý udělám identické ,ale budou mít po obvodu červený reflexní proužek.
Leden 4, 201114 r Seš si jistej tou červenou?? Nemáš někde fotku auta z boku?? Že bych si to nějak představil a kdyžtak se pokusil vytvořit. Ale červená mi k tomu zatím nějak moc nevoní. Jaké máš brzdiče??
Leden 4, 201114 r hm, zajimavá konkurence kámošova Rooma, uvidíme kdo a jakým směrem půjdete jinak ke kolům, k tvé barvě bych určitě nedával červený proužek
Leden 5, 201114 r joooo fotečka nového předku. jeee tu masku odněkud znám. K tomu se dá říci akorát krása. Jsem zvědavý jaký vymyslíš originalní znak.
Leden 5, 201114 r hm, zajimavá konkurence kámošova Rooma, uvidíme kdo a jakým směrem půjdete jinak ke kolům, k tvé barvě bych určitě nedával červený proužek no Stando pro mě zatím konečná .
Leden 5, 201114 r Autor Tak dnes jsem byl OBautodíly pro pokličky do tronů a plexi do nárazníku plus ofuky . Jéééééé tam bych nechal korunek .
Leden 5, 201114 r no Stando pro mě zatím konečná . Tak dnes jsem byl OBautodíly pro pokličky do tronů a plexi do nárazníku plus ofuky . Jéééééé tam bych nechal korunek . 2 různé příspěvky a stejná odpověď: to znám a několik jsem jich i slyšel, ale málokdo u toho vydržel
Leden 9, 201114 r Autor Tak ofuky mohu jen doporučit okénka se už téměř nešpiňí . A ještě jsem zakoupil držák držáku na mobil telefon drží super a narozdíl od přísavek nepadá . kola na léto připravená ještě dostanou trochu kouřový nádech.
Leden 12, 201114 r Autor Tak dneska super zářez kámoš mi dohodil čip na zakázku cca97kw. Po ujeťí pár km jsem opravdu překvapenej , zítra Plzeň Klatovy a domů tak zítra písnu spořebu atd.
Leden 13, 201114 r Autor Tak dnes Praha Plzeň 140-150km/h cesta zpět o něco pomaleji a spotřeba užasná 6.1l ,pružnost motoru perfektní ještě to zítra znovu napíchnem pro kontrolu a bude finíto konec hotovo. Upraveno Leden 13, 201114 r od Roomwagen
Leden 21, 201114 r Autor Tak kontrola se trochu opozdila ,ale mě se zatím ustálila spotřeba 5.4L kdo to nevidí na palubáku tak nevěří že Pd papá tak málo a to si nemyslím že pruměrná rychlost 99km/h a dlouhodobá 82km/h svědčí o tom že moc pomalu nejezdím.
Leden 27, 201114 r Autor Tak dneškem mohu zahodit slepeckou hůl protože roomwagen dostal xenony a tím to předevšemi děkuji piškotovy za to že mi odpověděl všechny moje hloupé otázky ohledně montáže. Tak už já uživatel mohu říci že vidím jak světla svítí !!!! !!
Leden 29, 201114 r jj to znam, taky jsem dal na rady Piškota a dal 4300k. Oproti klasice je to opravdu svit. Ale uvidim v listopadu. Jdu na STK tak radši HID sadu sundám.
Březen 6, 201213 r Autor tak po delší době se zase hlásím dneska 100061km rozvody komplet brzdy předek a zadek a zadní tlumiče. Kurnik to mi to nějak letí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.