Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Seš si jistej tou červenou?? Nemáš někde fotku auta z boku?? Že bych si to nějak představil a kdyžtak se pokusil vytvořit. Ale červená mi k tomu zatím nějak moc nevoní. Jaké máš brzdiče??

Vloženo

hm, zajimavá konkurence kámošova Rooma, uvidíme kdo a jakým směrem půjdete :)

jinak ke kolům, k tvé barvě bych určitě nedával červený proužek

no Stando pro mě zatím konečná :smich: .

Vloženo

no Stando pro mě zatím konečná :smich: .

Tak dnes jsem byl OBautodíly pro pokličky do tronů a plexi do nárazníku plus ofuky . Jéééééé tam bych nechal korunek . ;)

2 různé příspěvky a stejná odpověď: to znám a několik jsem jich i slyšel, ale málokdo u toho vydržel :)

Vloženo

Tak ofuky mohu jen doporučit okénka se už téměř nešpiňí . A ještě jsem zakoupil držák držáku na mobil telefon drží super a narozdíl od přísavek nepadá . :palec2: kola na léto připravená ještě dostanou trochu kouřový nádech. :palec2:

Vloženo (editace)

Tak dnes Praha Plzeň 140-150km/h cesta zpět o něco pomaleji a spotřeba užasná 6.1l ,pružnost motoru perfektní ještě to zítra znovu napíchnem pro kontrolu a bude finíto konec hotovo.

Editováno: , autor: Roomwagen
Vloženo

Tak kontrola se trochu opozdila ,ale mě se zatím ustálila spotřeba 5.4L kdo to nevidí na palubáku tak nevěří že Pd papá tak málo a to si nemyslím že pruměrná rychlost 99km/h a dlouhodobá 82km/h svědčí o tom že moc pomalu nejezdím. lol

Vloženo

Tak dneškem mohu zahodit slepeckou hůl protože roomwagen dostal xenony a tím to předevšemi děkuji piškotovy za to že mi odpověděl všechny moje hloupé otázky ohledně montáže. Tak už já uživatel mohu říci že vidím jak světla svítí !!!! ;):p:palec2: !!

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...