Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

hezky darek, doufam, preji hodne stastnych a pekne najetych kilometru... ;)

Jo dárek nádhernej a děkuji.

K bouračce: ta espézetka si vo to říkala... 1AU

• Autor

Na to pozor jsem na to jakou kdo má spz háklivej. :p :p :p

• Autor

Ták už mám hotový alu na léto jen nevím jakou barvu mám dát proužek po obvodu.

Jenom 15ky?? Ty mám na zimu :p dej aspoň 16ky a bude to vypadat o hodně lepšejší. ;)

• Autor

Kámo nezapomeň že to auto není moje a je služební. Mám ty samé i na zimu. Radši mi poraď jakou mám udělat tu linku po obvodu. :aggressive:

• Autor

joooo fotečka nového předku. :p

• Autor

Tak kolečka už jsou na voze a druhý udělám identické ,ale budou mít po obvodu červený reflexní proužek. :p

Seš si jistej tou červenou?? Nemáš někde fotku auta z boku?? Že bych si to nějak představil a kdyžtak se pokusil vytvořit. Ale červená mi k tomu zatím nějak moc nevoní. Jaké máš brzdiče??

predek je pekny, uz jsem chvalil u omartinka... :palec2:

hm, zajimavá konkurence kámošova Rooma, uvidíme kdo a jakým směrem půjdete :)

jinak ke kolům, k tvé barvě bych určitě nedával červený proužek

joooo fotečka nového předku. :p

jeee tu masku odněkud znám. :palec2::) K tomu se dá říci akorát krása. Jsem zvědavý jaký vymyslíš originalní znak. :)

hm, zajimavá konkurence kámošova Rooma, uvidíme kdo a jakým směrem půjdete :)

jinak ke kolům, k tvé barvě bych určitě nedával červený proužek

no Stando pro mě zatím konečná :smich: .

• Autor

Tak dnes jsem byl OBautodíly pro pokličky do tronů a plexi do nárazníku plus ofuky . Jéééééé tam bych nechal korunek . ;)

no Stando pro mě zatím konečná :smich: .

Tak dnes jsem byl OBautodíly pro pokličky do tronů a plexi do nárazníku plus ofuky . Jéééééé tam bych nechal korunek . ;)

2 různé příspěvky a stejná odpověď: to znám a několik jsem jich i slyšel, ale málokdo u toho vydržel :)

• Autor

Tak ofuky mohu jen doporučit okénka se už téměř nešpiňí . A ještě jsem zakoupil držák držáku na mobil telefon drží super a narozdíl od přísavek nepadá . :palec2: kola na léto připravená ještě dostanou trochu kouřový nádech. :palec2:

• Autor

Nějaké fotečky

• Autor

Tak dneska super zářez kámoš mi dohodil čip na zakázku cca97kw. Po ujeťí pár km jsem opravdu překvapenej , zítra Plzeň Klatovy a domů tak zítra písnu spořebu atd. lol

• Autor

Tak dnes Praha Plzeň 140-150km/h cesta zpět o něco pomaleji a spotřeba užasná 6.1l ,pružnost motoru perfektní ještě to zítra znovu napíchnem pro kontrolu a bude finíto konec hotovo.

Upraveno od Roomwagen

• Autor

Tak kontrola se trochu opozdila ,ale mě se zatím ustálila spotřeba 5.4L kdo to nevidí na palubáku tak nevěří že Pd papá tak málo a to si nemyslím že pruměrná rychlost 99km/h a dlouhodobá 82km/h svědčí o tom že moc pomalu nejezdím. lol

• Autor

Tak dneškem mohu zahodit slepeckou hůl protože roomwagen dostal xenony a tím to předevšemi děkuji piškotovy za to že mi odpověděl všechny moje hloupé otázky ohledně montáže. Tak už já uživatel mohu říci že vidím jak světla svítí !!!! ;):p:palec2: !!

A kolik kelvinu si nakonec poridil?? Jsem hlavne rad, ze sviti :-)

• Autor

Tak jak jsi řekl 4300k. Jůůů toto svítí. :palec2: :palec2: :palec2:

jj to znam, taky jsem dal na rady Piškota a dal 4300k. Oproti klasice je to opravdu svit. :palec2: Ale uvidim v listopadu. Jdu na STK tak radši HID sadu sundám. :)

• 1 rok později...
  • Autor

tak po delší době se zase hlásím dneska 100061km rozvody komplet brzdy předek a zadek a zadní tlumiče. Kurnik to mi to nějak letí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.