Přejít na obsah

Technologie SmartFix


tomcat007

Doporučené příspěvky

Chlapy, máte někdo už nějaké zkušenosti s opravou kastle touto metodou... http://www.scspraha.cz/cz/klempirske-prace-bez-poskozeni-laku-smartfix/ ...je už poměrně známá, kolik Vás to stálo?

Mám na kapotě prohlubeň, těžko říct od čeho :prc::rolleyes: , bohužel pod příčkou...i tak by ale s ohledem na ty videa měla jít bez problému srovnat :rock:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj... konkretne s temito nemam zkusenost prisli mi moc drazi na tuto technologii doporucuju toto paintfixpro defakto to same opravovali mi predni zborenej blatnik a poskrabany oboje dvere a nic nejde poznat a cena o proti celymu jaku je za hubicku.

Ale delaj jen stojici veci jako dvere blatniky, spojler atd... ale treba kapotu ti neudelaj prej na to nemaj pistoli a bylo by to poznat...

Fakt nejvetsi spokojenost a sou to fakt sikulove

Pokud nechces lak ale jen vytahnout dulek tak to by meli dat uplne v pohode.

dulky opravuje i autodoktor

Alli

Editováno: , autor: alli86
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno práce je to pěkná asi do toho na jaře půjdu...tohle jsou vyloženě důlečky...já tam mam lívanec cca 20x20 cm...ale lak je absolutně bez poškození, takže si myslím, že po opravě to nebude vidět a podle toho co tu píšete to odhaduju na tak 2500 - 3000 tk... :palec2: i tak je to super, písnu jim a pošlu fotky abych věděl kolik si mam hodit bokem...nová haubna i s lakem by byla mnohem dražší, nehledě na odstín po nástřiku :specool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S vyrovnáváním důlků mám také zkušenost nebo teda aspoň jsem byl u toho, když se opravovalo několik aut po kroupách. Je to celkem machrovina :palec2: a je na to potřeba spousta speciálního nářadí (ten kufr stojí něco kolem 30.tis.), aneb na každou promáčklinu se hodí něco jiného.

Například tavnou pistolí se přilepují na důlek takové kloboučky se zámkem, za který se pak trhá a důlek se postupně vytahuje. Nebo, pokud je přístup "z druhé strany" používají se různá páčidla, ale chce to fakt zkušenosti a může trvat i několik hodin. Byla to parta kluků, která jezdila po celé Evropě a zaměřovali se na areály, kde se skladují nová auta. Po kroupách jim začaly žně. Dovedete si někdo představit, když spadnou kroupy nad takovým skaldem ? Každopádně business jako prase ! Ale byly i případy, že to prostě vytáhnout nešlo, ale aspoň se nemuselo tolik kytovat ;) Mnohdy to fakt vyjde nevněji, než lak. A hlavně, až budeš okinu prodávat nikdo nepozná, že tam byl nějaký problém, jako je silnější vrstva laku, přechody, apod. Tohle je fakt dobrá věc a málokdo to umí dobře, a proto je to tak drahé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...