Publikováno Listopad 16, 201014 r V Ostravě řádí zlodějí,kteří se zaměřují na xenony,ty ku.vy mi je ukradli škoda 25tis.a o měsíc později se vrátili a ukradli origo rádio Symphony a zničili zámky ,dveře,interiér škoda dalších 10000kc,nevíte někdo o garáži Zábřeh a okolí?díky
Listopad 23, 201014 r V Ostravě řádí zlodějí,kteří se zaměřují na xenony,ty ku.vy mi je ukradli škoda 25tis.a o měsíc později se vrátili a ukradli origo rádio Symphony a zničili zámky ,dveře,interiér škoda dalších 10000kc,nevíte někdo o garáži Zábřeh a okolí?díky Děláš si prdel??? Tak to abych si ustlal v autě před domem...
Listopad 23, 201014 r v Porubě chtěly kmarádovi ukrást cele auto....... a to neměl vubec porušene zámky,jen vylomena spinačka a nechaly tam šroubovák....
Prosinec 4, 201014 r Jj, zamky s ponicit fakt nemusi... uz to ty kurvicky umej. PS: z te vasi gramatiky se mi chce zvracet
Prosinec 4, 201014 r To Ti nezávidím. Jinak ty světla se dají pořídit za cca 15 tis fungl nový. Jestli stojí 25 ve škoda servisu,tak to je zlodějina.
Prosinec 6, 201014 r nohic: No coo, třeba to byly baby, co kradly. Taky se občas směju - jsem z učitelské rodiny (hlavně ČJ), ale hlavní je, že si rozumíme.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.