Mojo Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 V Ostravě řádí zlodějí,kteří se zaměřují na xenony,ty ku.vy mi je ukradli škoda 25tis.a o měsíc později se vrátili a ukradli origo rádio Symphony a zničili zámky ,dveře,interiér škoda dalších 10000kc,nevíte někdo o garáži Zábřeh a okolí?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 V Ostravě řádí zlodějí,kteří se zaměřují na xenony,ty ku.vy mi je ukradli škoda 25tis.a o měsíc později se vrátili a ukradli origo rádio Symphony a zničili zámky ,dveře,interiér škoda dalších 10000kc,nevíte někdo o garáži Zábřeh a okolí?díky Děláš si prdel??? Tak to abych si ustlal v autě před domem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 v Porubě chtěly kmarádovi ukrást cele auto....... a to neměl vubec porušene zámky,jen vylomena spinačka a nechaly tam šroubovák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Jj, zamky s ponicit fakt nemusi... uz to ty kurvicky umej. PS: z te vasi gramatiky se mi chce zvracet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 To Ti nezávidím. Jinak ty světla se dají pořídit za cca 15 tis fungl nový. Jestli stojí 25 ve škoda servisu,tak to je zlodějina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 nohic: No coo, třeba to byly baby, co kradly. Taky se občas směju - jsem z učitelské rodiny (hlavně ČJ), ale hlavní je, že si rozumíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.