DePeyrac Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Jake ceny maji Vase autoservisy? Momentalne mne nejvice zajima cena za vymenu rozvodu na Octavii 1.9 TDI 66kw, komplet i s vodni pumpou. Diky za prispevky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millosh Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Autorizovany servis Skoda cca 700Kc na hodinu, ale je trosku divne ze posledne chteli za praci 4800 (rocni prohlidka, vymena kotoucu a zadnich paken, vymena svicek, kabelu a vsech filtru, vymena oleje, vymena loziska a cepu, geometrie) a meli to hotove za 4.5hodiny, ale uctovali mi 7 podle tabulkovych hodnot... :-) bohuzel tak nekvalitne odvedenou praci jsem dlouho nevidel, po vycisteni klapky neslo auto nastartovat, precvakli mi jeden novy zapalovaci kabel a lozisko SKF po pul roce nasracku, samozrejme u vseho reklamace neuznana, protze jsem si dodal material sam... nikdy vic !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.