LukiX Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 (editace) Ahoj chlapi, mám v mé O1 ,(kterou mám krátce a kupoval jsem ji starší), autorádio Symphony na CD, v kufru CD měnič. Mé autorádio vypadá takto: Bohužel jsem zjsitil, že do autorádia fyzicky nelze vložit CD - něco jako by mu bránilo ve vložení. Tlačítko "eject" nijak nereáguje. Nevím, jestli to má nějakou souvislost, ale zjistil jsem, že mi nefunguje ani tlačísko "1" pro rychlou volbu stanic. Jinak v autorádiu hraje vždy pouze a jen rádio. Neumím se ani přepnout do módu CD. Zkoušel jsem dát do CD měniče v kufru CD, ale ani pak se rádio nepřeplo do CD módu. Nesetkal se někdo z Vás s podobným problémem? Myslím, že asi budu muset rádio vyndat a rozebrat. Myslíte, že v něm může být zaseklé CD ? (Bohužel jsem zde na problému nenašel podobný problém.) LukiX Editováno: 17. Listopad 2010, autor: LukiX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 na changer se prepina stejne jako na vnitrni cd a to stiskem tlacitka cd, jeho drzenim je eject pokud ti nefunguje tlacitko, tak to neprepnes nikam predpokldam, ze cd nejde vlozit, protoze uz nejaky vlozeny je, nefungujou tlacitka, tak nejde na cd prepnout ani ho vyndat radio ven a zkusit opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.