Přejít na obsah

Nelze vložit/vysunout CD

LukiX

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi,

mám v mé O1 ,(kterou mám krátce a kupoval jsem ji starší), autorádio Symphony na CD, v kufru CD měnič. Mé autorádio vypadá takto:

201002091836_symphony2.jpg

Bohužel jsem zjsitil, že do autorádia fyzicky nelze vložit CD - něco jako by mu bránilo ve vložení. Tlačítko "eject" nijak nereáguje. Nevím, jestli to má nějakou souvislost, ale zjistil jsem, že mi nefunguje ani tlačísko "1" pro rychlou volbu stanic.

Jinak v autorádiu hraje vždy pouze a jen rádio. Neumím se ani přepnout do módu CD. Zkoušel jsem dát do CD měniče v kufru CD, ale ani pak se rádio nepřeplo do CD módu.

Nesetkal se někdo z Vás s podobným problémem? Myslím, že asi budu muset rádio vyndat a rozebrat. Myslíte, že v něm může být zaseklé CD ?

(Bohužel jsem zde na problému nenašel podobný problém.)

LukiX

Editováno: , autor: LukiX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na changer se prepina stejne jako na vnitrni cd a to stiskem tlacitka cd, jeho drzenim je eject

pokud ti nefunguje tlacitko, tak to neprepnes nikam :(

predpokldam, ze cd nejde vlozit, protoze uz nejaky vlozeny je, nefungujou tlacitka, tak nejde na cd prepnout ani ho vyndat

radio ven a zkusit opravit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...