aivos Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Zdravím , mám takový problém, Mám vůz Passat rv.97 1.8T AEB 110kW LPG (vim ze to neni okta ale motor je velmi podobny a na vw-club mi moc neporadili ) Problem je ze VAG hodil chybu 01262 - Magenticky ventil pro omezeni plniciho tlaku (N75) 26-00 - vystup otevren Tak sem vymenil N75 ale chybu to hlasi porad... tak sem zkusil zmerit napeti na konektoru N75 a nenameril sem nic... nevite co stim muze byt?? Díííííky MOC!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Zkontroluj káblík k ventilu. Chybu jsi vymazal a objevila se znovu? A ten elmag. ventil je nový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivos Vloženo 1. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Ahoj , ano N75 je zcela novy origo díl... ono ten stary asi taky nebyl vadny... ale ja hned koupil novy... Díky za odpoved, zkontroluju kablik a dam vedet... a ano chybu sem vymazal a objevila se znova.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 co diagnoza akcnich clenu? cvaka ventil nebo ne? jinak nekdy se uklepe ten dratek hned za konektorem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.