mesany Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 U Oct II 2.0 FSi mi odešla zapalovací cívka. Vyměnil jsem ji, ale oranžová kontrolka katalyzátoru stále svítí. Znamená to, že odešel katalyzátor, nebo, že je nutné odblokovat závadu v počítači? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Přesně tak, potřeba je to vymazat diagnostikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 U Oct II 2.0 FSi mi odešla zapalovací cívka. Vyměnil jsem ji, ale oranžová kontrolka katalyzátoru stále svítí. Znamená to, že odešel katalyzátor, nebo, že je nutné odblokovat závadu v počítači? A koľko má to auto rokov prípadne km? Zvykneš umývať motor tlakovou vodou? Parkuješ cez noc vonku, alebo garážuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesany Vloženo 1. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 A koľko má to auto rokov prípadne km? Zvykneš umývať motor tlakovou vodou? Parkuješ cez noc vonku, alebo garážuješ? Mám ji 5 let a teď jsem měnil třetí, je tam ještě jedna originální a tak jsem jednu koupil do zásoby. Najeto mám 55 tis.km. Garážovaná. Motor jsem ještě nemyl. Vloni se mi to stalo, když jsme jeli na dovolenou ve 3 hodiny ráno v sobotu u Svitav. Manželka v servisní knížce našla telefon na servis v Kuřimi, kde mají v sobotu od 8 otevřeno. Tak jsme tam dojeli a čekali jsme na otevření servisu do osmi. Ale v osm se nic nedělo, tak jsme znova koukli do té servisní knížky a zjistili jsme, že se manželka překoukla a od osmi hodin mají otevřeno ne v Kuřimi, ale v Kunštátu. Tak jsme to dojeli do Brna a tam to vyměnili za 5 min za 1800,- a jeli jsme dál. Je ale pravda že tenkrát ta kontrolka jen blikala, ale asi v tom servisu to smazali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Fú ha! Tak čakal som presný opak, negarážované auto, časté umývanie motora a tak 150.000 km. Ja som zatiaľ nemenil žiadnu cievku ale inak to mám veľmi podobné. Auto mám 5 rokov, garážované a najazdených 50.000 km. Tie cievky zvyknú robiť problémy, keď sa do nich dostane vlhkosť. Máš garáž vykurovanú? Ja nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesany Vloženo 7. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 (editace) Fú ha! Tak čakal som presný opak, negarážované auto, časté umývanie motora a tak 150.000 km. Ja som zatiaľ nemenil žiadnu cievku ale inak to mám veľmi podobné. Auto mám 5 rokov, garážované a najazdených 50.000 km. Tie cievky zvyknú robiť problémy, keď sa do nich dostane vlhkosť. Máš garáž vykurovanú? Ja nie. Ne nemám vytápěnou garáž, ale jezdíme s ní jen občas, protože na jezdění mám po městě feldu. Auta když jezdí pořád, tak nezlobí. Na Oct jsem měl již řadu závad, výměnu kompresoru klimatizace, páčky na tempomat, baterii, a ty zapalovací cívky Editováno: 7. Prosinec 2010, autor: mesany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.