tdikarlos Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Ahoj, v poslední době se mi několikrát stalo při zastavení vozidla se ozval takový divný klapot-přirovnal bych to -jako kdyby někdo rychle poklepal na bok karoserie odzadu dopředu. Pro úplnost mám 1.9 TDI DSG 07 sedan, Nesetkal se stím někdo, už mě to 2x pěkně vyděsilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasekj Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Ahoj, dneska se mi stal podobný případ. Jen ne při zastavení, ale při nastartování. Víš čím to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2011 prý by to mohli být klapky klimatizace. ale mě se to moc nezdá.........je to zvuk, jako kdyby někdo oběhl vozidlo a poklepal něčím na bok auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasekj Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Přesně tak. Dneska se stavím v servisu a uvidím, co mi řeknou. Ještě víc mě štve, že je to 3 týdny starý auto . Večer napíši, co jsem se dozvěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.