rmaudio Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 zdravim neviete poradit ako dam dole ten lakovany diel z bocnych zrkaniel ? tak aby som to nepolamal, skusal som to podpacovat lebo medzi dielom a plastom je asi 3mm drazka ale divne zvuky to robilo tak som to nechal tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Je to jednoduchý musíš sundat ten černej přední plast a pak už normálně sundáš tu lakovanou část, už jsem to sundaval. Někde jsem našel i postup mrknu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 téma je tu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 vylupnut zrkadielko, odsrobovat spodne sroby z ciernej plastovej casti zospodu a nasledne za zrkadielkom je srob co drzi lakovanu cast na mieste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 1. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 tak teraz ako , vysrubovat a vylupnut zrkadlo alebo dat ten predny plast len teraz ktory predny ten co je pod lakovanou castou alebo ta obruc okolo zrkadla ? inac ten link co si mi tam dal je na tuto temu moju co som zalozil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 sekl jsem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Žádný šrouby tam nejsou. To je možná na FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.