HonzaTluc Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Ahoj, netušíte jestli vůbec, kde a za kolik se dá sehnat krytka předního světla ta gumová co je zevnitř motorovýho prostoru? Dneska jsem asi po týdnu otevřel haupnu a koukám že mi na pravým světle chybí.. A to jsem měl před pěti dny auto na zimní prohlídce a páni mechanici si ničeho nevšimli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Da se koupit ve skoda prodejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaTluc Vloženo 5. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 tak aspoň že tak. Mě teda není úplně jasný jak by ta krytka mohla sama sapdnout, tak nevim jestli ji spíš nějakej mechanik při tej prohlídce nesundal a nezapomněl dát zpátky.. Každopádně díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Měl jsem ten samý problém , tak jsem zajel zpět do servisu a oni mi ji zdarma dodaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 a neviete nahodou ci sa da kupit aj ten pliesok do ktoreho sa zasuva ziarovka ? lebo ho mam dost zdeformovany, a pytal som sa v askofe a povedali ze aj ta guma aj ten pliesok je mozne len s celym svetlom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Ta guma(zatka) jde rozhodne samostatne. Ten pritlacnej plisek ne. Chtel sem ho, kdyz sem daval HIDky, abych pri ev. vymene nemusel vybojku zkrz nej protahovat a proste to jen vymenit, ale bohuzel. Je to proste soucasti svetla. Leda to vyndat z nejakyho rozbityho. Ja mam jeste ke vsemu jedno svetlo uz meneny a to novy ma trosku jinej system, takze mam v kazdym svetle jinej plisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.