Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, netušíte jestli vůbec, kde a za kolik se dá sehnat krytka předního světla ta gumová co je zevnitř motorovýho prostoru? Dneska jsem asi po týdnu otevřel haupnu a koukám že mi na pravým světle chybí..:( A to jsem měl před pěti dny auto na zimní prohlídce a páni mechanici si ničeho nevšimli....:(

Da se koupit ve skoda prodejne.

• Autor

tak aspoň že tak. Mě teda není úplně jasný jak by ta krytka mohla sama sapdnout, tak nevim jestli ji spíš nějakej mechanik při tej prohlídce nesundal a nezapomněl dát zpátky..:( Každopádně díky za info

• 1 měsíc později...

Měl jsem ten samý problém , tak jsem zajel zpět do servisu a oni mi ji zdarma dodaly. :palec2:

• 4 týdny později...

a neviete nahodou ci sa da kupit aj ten pliesok do ktoreho sa zasuva ziarovka ? lebo ho mam dost zdeformovany, a pytal som sa v askofe a povedali ze aj ta guma aj ten pliesok je mozne len s celym svetlom.

Ta guma(zatka) jde rozhodne samostatne. Ten pritlacnej plisek ne. Chtel sem ho, kdyz sem daval HIDky, abych pri ev. vymene nemusel vybojku zkrz nej protahovat a proste to jen vymenit, ale bohuzel. Je to proste soucasti svetla. Leda to vyndat z nejakyho rozbityho.

Ja mam jeste ke vsemu jedno svetlo uz meneny a to novy ma trosku jinej system, takze mam v kazdym svetle jinej plisek :kuk:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.