Přejít na obsah

Krytka ostřikovače

Hics

Doporučené příspěvky

Jen rychlodotaz. Stala se mi taková zlý, nepěkná případ... Při ostřiku skla (kdy jsou pravidelně ochcávaný i světlomety) došlo patrně k tomu, že kus námrazy zablokoval vratný pohyb pístu s tryskama levého ostřikovače tak, že zachytil pochromovanou vnější krytku a ta se pochopitelně neudržela v plastovém závěsu a šla... šla bouhuže i s plastovým foxačním křížkem, na kterém je přichucena a který je tam pro to, aby měla vůli v naklápění a přesně dosedala po zatažení do lože. Inu - krytku jsem objenal - netuše, že tam ještě něco chybí a ejhle - je to ten plastový křížek, o kerym sem ani nevěděl, že tam je, notabene - stejně se samostatně objednat nedá. Pouze s teleskopickou částí ostřikovače a to za pěkných 1000 kč včetně všimného. Netvrdim, že sedim na koruně, ale za součástku za opravdových 2Kč nehodlám platit litr... Tedy dotaz - nemá někdo někde rozšvihanej světlomet (počitám, že tato součástka bude u obou stran totožná). Za rozumnou cenu bych to odkoupil.

A pro zbytek lidí to berte jen jako alert, na co je dobrý dávat pozor... btw - krytka stojí čtyřčento.... :-)

A ještě jeden subdotaz s tímto souvysející - nějaký snadný způsob, jak disablovat ostřik světlometů (pojistka, samostaatné relé, přístupný konektor atp) Nejen kvůli tomuto, ale už mě opravdu sere neustále dolejvat nemrzku, pro to, že se přez den ostřikují světla, která nesvítí a v noci světla, která jsou dost často čistá ...

Díkes

Růža....

Editováno: , autor: Hics
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čéče, to teda nevim nevim, ale mam za to, že u Supáka to bohužel ochcává světla i v případě, že jsou zhaslý. Tedy - alespon poznatek z mýho kusu.

jinak - problém vyřešen - scházející díl mi jedna dobrá duše darovala i s ostřikovačem, tak kdo by chtěl - mam jeden volnej...

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Zdravím pánové, mám stejný problém jako měl Hics. Ztratil jsem krytku včetně té příchytky. Krytku jsem koupil novou, ale ten mezikus se mi nedaří sehnat. U Brejly mi podle ETKy objednali, ale to co přišlo se tam nedá nijak namontovat (taková kovová spona, evidentně patřící úplně někam jinakm)...

Nenašla by se tedy ještě jednou nějáká dobrá duše, která by mě podarovala?

Předem děkuji

EDIT:

Nedalo mi to a vrátil jsem se do Brejly... Po troše pátrání byla objevena další z prasáren v cenové politice náhradních dílů Škoda:

Tryska ostřikovače L pro Superb I, oem číslo 3U0 955 101 jehož součástí je ta plastová kolíbka (držák krytky)

Držák trysky s tryskou L pro SUperb II, oem číslo 3T0 955 103, opět jeho součástí je ta SAMÁ kolíbka

Jedná se o dva "téměř" TOTOŽNÉ díly!!!! JEDINÝ rozdíl je v natočení samotných trysek!

Co je ovšem zásadní rozdíl je cena:

http://www.skoda-dil...l-oe-18205.html

http://www.skoda-dil...l-oe-18066.html

Ty 300,- jsou vzhledem k tomu, o jaké auto se jedná už snesitelné...

Editováno: , autor: Hampi
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...