Publikováno Prosinec 9, 201014 r Když jsem před měsícem přezouval kola, tak jsem zjistil, že na jednom předním kole chybí krycí miska. Po forech někteří píšou ,že u O2 se dává jen na zadní kola, tak by mě zajímalo , jak jste to měli u NOVÉ O2 vy.
Prosinec 9, 201014 r Když jsem před měsícem přezouval kola, tak jsem zjistil, že na jednom předním kole chybí krycí miska. Po forech někteří píšou ,že u O2 se dává jen na zadní kola, tak by mě zajímalo , jak jste to měli u NOVÉ O2 vy. Zdarec, taky to tam nemám.
Prosinec 10, 201014 r Autor No jo, ale já jí ale na pravým kole měl a na levým ne, volal jsem prodejci, že bych si ji i dokoupil, ale prej se ani jako náhradní díl neprodává, což je teda divný. Sem si myslel, že by neměl bejt problém takovou prkotinu koupit, je to maličkost, ale jeduje mě to.
Prosinec 10, 201014 r co sem videl tak orginal tam nejsou, ale kamaradi tam davali z OI a udajne to snad pasovalo presne...
Prosinec 11, 201014 r tak to nevim, ale ja je na OI jedna mam a kdyz jsem ji ztratil tak mi ji tam v Porsche CB davali novou
Prosinec 12, 201014 r Autor já auto kupoval taky v Porsche Plz a na možmost dokoupení jsem dostal negativní odpověď
Leden 28, 201114 r Když jsem před měsícem přezouval kola, tak jsem zjistil, že na jednom předním kole chybí krycí miska. Po forech někteří píšou ,že u O2 se dává jen na zadní kola, tak by mě zajímalo , jak jste to měli u NOVÉ O2 vy. Já koupil octávii 2.0 FSI r.v. 2005 v létě v německu a na předních kolech je mám ale skoro z poloviny shnilé
Leden 29, 201114 r V katakogu ETOS nejsou ,dělám v pneuservisu a ty krytky auta nemívají. Musel bych to proměřit ,ale podle mě tam půjdou ze zadku. Číslo je 1J0 501 249 C
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.