jarisek Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Když jsem před měsícem přezouval kola, tak jsem zjistil, že na jednom předním kole chybí krycí miska. Po forech někteří píšou ,že u O2 se dává jen na zadní kola, tak by mě zajímalo , jak jste to měli u NOVÉ O2 vy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva 1956 Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Když jsem před měsícem přezouval kola, tak jsem zjistil, že na jednom předním kole chybí krycí miska. Po forech někteří píšou ,že u O2 se dává jen na zadní kola, tak by mě zajímalo , jak jste to měli u NOVÉ O2 vy. Zdarec, taky to tam nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Jsem na tom stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 10. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 No jo, ale já jí ale na pravým kole měl a na levým ne, volal jsem prodejci, že bych si ji i dokoupil, ale prej se ani jako náhradní díl neprodává, což je teda divný. Sem si myslel, že by neměl bejt problém takovou prkotinu koupit, je to maličkost, ale jeduje mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 No koukal jsem do etky a tam taky nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 co sem videl tak orginal tam nejsou, ale kamaradi tam davali z OI a udajne to snad pasovalo presne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 O1 vpředu také nemá..., takže nevím, co tam z O1 mohlo pasovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 tak to nevim, ale ja je na OI jedna mam a kdyz jsem ji ztratil tak mi ji tam v Porsche CB davali novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 já auto kupoval taky v Porsche Plz a na možmost dokoupení jsem dostal negativní odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stam223 Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Když jsem před měsícem přezouval kola, tak jsem zjistil, že na jednom předním kole chybí krycí miska. Po forech někteří píšou ,že u O2 se dává jen na zadní kola, tak by mě zajímalo , jak jste to měli u NOVÉ O2 vy. Já koupil octávii 2.0 FSI r.v. 2005 v létě v německu a na předních kolech je mám ale skoro z poloviny shnilé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 V katakogu ETOS nejsou ,dělám v pneuservisu a ty krytky auta nemívají. Musel bych to proměřit ,ale podle mě tam půjdou ze zadku. Číslo je 1J0 501 249 C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.