Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Když jsem před měsícem přezouval kola, tak jsem zjistil, že na jednom předním kole chybí krycí miska. Po forech někteří píšou ,že u O2 se dává jen na zadní kola, tak by mě zajímalo , jak jste to měli u NOVÉ O2 vy.

post-49348-055889300 1291908677_thumb.jp

Vloženo

Když jsem před měsícem přezouval kola, tak jsem zjistil, že na jednom předním kole chybí krycí miska. Po forech někteří píšou ,že u O2 se dává jen na zadní kola, tak by mě zajímalo , jak jste to měli u NOVÉ O2 vy.

Zdarec, taky to tam nemám.

Vloženo

No jo, ale já jí ale na pravým kole měl a na levým ne, volal jsem prodejci, že bych si ji i dokoupil, ale prej se ani jako náhradní díl neprodává, což je teda divný. Sem si myslel, že by neměl bejt problém takovou prkotinu koupit, je to maličkost, ale jeduje mě to.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Já koupil octávii 2.0 FSI r.v. 2005 v létě v německu a na předních kolech je mám ale skoro z poloviny shnilé:):(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...