honzis_7 Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 (editace) Zdravím, koupil jsem si mřížku od Milotecu s tím, že to bude brnkačka vyměnit, ale bohužel tomu tak není. Vůbec mi nejde vysadit ta stará. Mohli byste mi nějak poradit? Toto je na stránkách Milotecu : http://www.milotec.net/mrizka-narazniku-milotec-cerna-s-fabia-facelift.htm . Ta instalace tam je velice stručná a podle ní mi to nejde. Díkes ;-) Editováno: 9. Prosinec 2010, autor: honzis_7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 vysadis staru a nasadis novu. neviem co ti nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzis_7 Vloženo 10. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Třeba : vysadit mi tu mřížku? Ať tlačim, jak tlačim, tak ta plastová ne a ne povolit. Ty háčky mi prostě nejdou nějak vysadit, na žadným místě. Zkoušel jsem to i ze strany chladiče, ale furt drží, jak přilepená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 tak zkus použít nějaký páčidlo nebo něco podobnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzis_7 Vloženo 10. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 to je fakt potřeba hrubý násilí k tomu, aby to šlo ven? Chtěl jsem ji vyndat v klidu vcelku a ne po částech . Asi mi teda ale nic jinýho nezbývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 myslím, že je potřeba pořádně na mřížku zatlačit, není to nic složitýho, mřížka by tam měla být jen nasezena. je možný, že poprvý to jde ztuha odkud jsi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzis_7 Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 myslím, že je potřeba pořádně na mřížku zatlačit, není to nic složitýho, mřížka by tam měla být jen nasezena. je možný, že poprvý to jde ztuha odkud jsi??? bydlím kousek od Prahy. Dneska jsem to zkoušel znovu, byli jsme na to dva a stejně nechtěla ven. Zkoušel jsem ji zevnitř nadzvednout a zvenku zatlačit a nic. Hýbal se mi celej nárazník když jsem do ní tlačil. Vypadala jako by tam byla přišroubovaná nebo tak. Nic, co by ji mělo držet, jsem však nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 to asi vypadá, že je opravdu přilepená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzis_7 Vloženo 16. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 to asi vypadá, že je opravdu přilepená tak to zkusím nějakým páčidlem (takže placatej šroubovák ) uvidíme jestli s tím něco nadělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.