redboss30 Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 Manuál píše že jedine 2 GB SD a nič iné.. Má niekto odskúšanú inú variantu SD??? Špekulujem nad kúpou. Hm??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 s firmwarem 266x a novějším umí i SDHC - až 32gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redboss30 Vloženo 13. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Faaaajn, presne toto som chcel počuť Môžem ešte otázočku??? (SUPA mám len 2 týždne, je to MR 2009, tak sa ešte len oboznamujem s princípmi) - ako zistím,aký tam mám soft? Mám nárok na bezplatný upgrade v origo servise, pokiaľ je auto ešte v záruke??? Nahodia mi nový soft celej RJ, alebo len COLUMBA ??? DÍK, som rád, že sa vyznáš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 přidám se s dotazem. SII mr 2010 (možná 11, nevím, je z prosince), columbus mi nechce načíst SD kartu (16GB kinston). když jsem to zkoušel prvně, naběhla, teď jsem zkiušel jinou a columbus se tváří jakoby tam žádná nebyla. musí být nějak speciálně naformátovaná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.