Twitch Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Dobrý večer, mám menší problém.Mám Octavii 1 1.8i rv. 2000 110 kW 4x4 kód motoru AUM. Auto nastartuji jdu ho projet a cuká při cca 3000 ot/min a přes tuto hodnotu již otáčky jit nahoru nechtějí.Motor vypnu nastartuji,chvíli vše v pořádku a pak to dělá stejnou závadu.Turbo tlačí.Na dignostice Multi Di@g mi hlásí chyby 16 684, 16685 a 16686 tzn. chyba vstřikování a chyba vstřikování na 1 a 2 válci.Zkoušel jsem přehodit vstřiky 1 za 3 a 2 za 4 a hlásí mi to stejné chyby.Potřeboval bych poradit od čeho se odrazit.Předem děkuji za jakékoliv informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Nepálí ti válce. Co třeba i svíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twitch Vloženo 13. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Na svíčky jsem se díval a ty jsou v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.