Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3829 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 467 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 658 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 394 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 693 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 683 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 503 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 509 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 408 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 679 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 439 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 369 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 445 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 584 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 568 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 556 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 451 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 553 zobrazení
  1. Nová Škoda Epiq

• 0 odpovědí
    • 593 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 756 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 361 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 464 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 960 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 329 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 575 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 606 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak to jsem zvědavý na dobu dodání. Já objednával sportline v září 2024, akustická skla byla v základní výbavě a nechával jsem 19 kola, protože 20 mají ty kryty.  Doba dodání byla 5 měsíců, ale měl jsem naplánováno předání v květnu 25, takže uvidíme, zda stihnou dle původního plánu. 
    • Fakt to doteraz nikto nezistil/neriešil/nevyriešil? Samozrejme mám podobné skúsenosti, neikoľkonásobné. Ďakujem. 
    • Čau, táta koupil Octávku (2023, TMBAR8NX2RY027603) v nějaký základní výbavě a chtěl by nějakou krytku na držák nápojů, co je mezi řidičem a spolujezdcem. Má očividně nějakou verzi bez roletky, ač se s roletkou dělali. Nemáte někdo návod, jak to vyměnit, ať si udělám obrázek, jestli se do toho pouštět nebo ne? Díky, Míra
    • Ahojte,   na aute mam unik oleja, menil som komplet olejovu vanu (lebo tam bol strhany srob a tiekol) a horne veko hlavy valcov (tesnenie uz bolo KO a nevedel som ho odlepit). Tieto diely som namontoval a vana ani veko uz netecu - ked ale spodok vyutieram a nastartujem do 5 minut stania na mieste len so spustenym motorom zacnu vytekat kvapky z miesta medzi motorom a prevodovkou - tam kde su tie 3 "tazko dostupne" sroby na olejovej vani. O co by sa mohlo jednat, vedel by niekto prosim? Nemyslim ze to tecie niekde z hora, je to tam obtecene este z toho veka, ale myslim ze novy olej tam nepribuda (a tak rychlo  by nestiekol).
    • Mám tento motor, ale civilnejšiu verziu 140kw. Ja ale zvýšené otáčky na 1100 pri voľnobehu rozhodne neregistrujem. Schválne som sa na to minule zameral, a bolo tam 750-800. A je jedno či s autohold, bez neho s nohou na brzde, alebo v N-ku. Rovnako sa to správa, keď som prepol prevodovku do S-ja. Samozrejme, to všetko platí pri zahriatom motore resp. keď sa katalyzátor zahreje.  Jedine, že by to bola nejaká RS feature..
  • Vytvořit nový...