Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3882 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 712 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 673 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 673 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 687 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 795 zobrazení
  1. Automotorevue Live

• 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 860 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 800 zobrazení
  2. Video na SKODAHOME.cz

• 0 odpovědí
    • 955 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 794 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 735 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 649 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 711 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 623 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 800 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 745 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 623 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 900 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 870 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 837 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 628 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 641 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 717 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 842 zobrazení
  3. Ondrův černoušek

• 0 odpovědí
    • 684 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ano mám, jedna strana je spíš guma a působí kvalitně. Používám textilem nahoru a působí to na mě k nerozeznání od podlahy kufru. Krásně rovná plocha. Poslal bych fotky, ale nejdříve v sobotu mohu. Jinak jsem kupoval u prodejce, který to měl skladem, tak bych zkusil omrknout, jestli máš pochybnosti. 
    • Ventil som zatiaľ neodpájal z hadičiek, je tak, ako vidieť na fotkách vyššie. Ak to je naozaj ten diel 03F 133 751 B ako sa domnievame, tak ho ani nebude také jednoduché dať von, lebo zo zadu k tomu bude určite zlý prístup. Každopádne ten ventil vrátane tých hadičiek je dosť drahý (okolo 100 €), čo je už nepríjemne veľa, ale cez Aliexpress som ho našiel pod 20 €, akurát 3 týždne trvá kým to príde na Slovensko. Zvažujem možnosť, že by som na pôvodný zlomený ventil prirobil kovovú koncovku od @michalmart, ktorú mi už aj poslal.
    • Dneska mi došel FVDI nový a link na SW není funkční. kde se dá stáhnout nový SW nebo nemá ho někdo? děkuji
    • Já měnil ledky v kufru i schránce před spolujezdcem - zdroj nákupu, bohužel, nemůžu dohledat - zkusím najít aspoň krabičky 🙄. Nicméně se mi ani v jednom autě po instalaci neobjevila žádná chybová hláška, konektory pasovaly (nebo jsem použil vložené adaptéry) a pilovat jsem musel trochu plasty ve výřezech jak v kufru, tak přední schránce. Vše svítí dle mých představ 🤷‍♂️.
    • Zdravím, na motoru 1,0 TSI 85 kW je skříň vzduchového filtru (filtrbox) nasazena: - vzadu na gumovém usazení - vpředu je šroub do gumového uložení. Zjistil jsem, že tento šroub tam chybí.   Filtrbox sundával servis při výměně zapalovacích svíček a šroub tam asi zapomněl zašroubovat.    Pokud někdo ví, jaký šroub tam patří, prosím o informaci.   Děkuji A. Sluka
  • Vytvořit nový...