Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3935 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 572 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 473 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 554 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 424 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 389 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 873 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 494 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 836 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 350 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 636 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 630 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 524 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 475 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 559 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 520 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 677 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 856 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 485 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 671 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 618 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 900 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 418 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 483 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 715 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 768 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím, narazil jsem na bazaru na Superba 3 z přelomu roku 2017/2018. Je možné, že dělali z výroby již faceliftový infotainment, ale ještě předfaceliftový nárazník s halogenovými mlhovkami? nebo je to nějaká slátanina? Díky za rady.
    • › Škoda Auto vyráží do terénu: Automobilka je letos poprvé oficiálním partnerem Mistrovství světa horských kol 2025, pořádaného Mezinárodní cyklistickou unií (UCI)› Různorodé disciplíny: Od 30. srpna do 14. září bude ve švýcarském kantonu Valais uděleno 27 titulů mistra světa napříč soutěžemi, včetně olympijského cross-country› V centru dění: Škoda poskytuje 13 elektrifikovaných vozů a chystá řadu aktivit pro fanoušky jak na místě, tak on-line› Viditelnost značky: Očekávaná sledovanost na úrovni několika milionů diváků zvýší povědomí o značce Škoda  Mistrovství světa horských kol UCI Škoda Auto je letos vůbec poprvé oficiálním partnerem Mistrovství světa horských kol UCI. Vrcholná událost s mnoha disciplínami kategorie horských kol se koná od […] Článek Škoda Auto oficiálním partnerem Mistrovství světa horských kol UCI se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Neviem či tomu dobre rozumiem. Takže keď si chcem vytvoriť svoj profil v Amundsene a dať si tam spoločnu fotku s manželkou, pre dobrý pocit, tak to skrátka nepôjde, pokiaľ si nezaplatím služby u škodovky?? 
    • Seš si jistý, že v tom autě máš dvojhmotý setrvačník?  Já jsem na své Fabii 1.9 TDI PD (kód motoru ATD) dělal opravnou sadu spojky a žádný dvojhmotý setrvačník tam nebyl.
    • Zdravím, mám fábiu 1.9tdi s 300 tisíc km a keď pustím spojku (je v nestlačenej polohe) počujem zjavne iný, jemne hučavý zvuk z priestoru motora a domnievam sa, že už je opotrebovaná dvojhmota. Pri vypínaní motora počut zahrkanie možno raz z 5tich razov ale občas bolo počuť hlavne pri voľnobehu pravidelný hrk spolu s rýchlosťou motora vo voľnobehu.   no servisák mi povedal, že na týchto starých autách to môže robiť aj úplne nová dvojhmota.   tak sa chcem opýtať, či s tým má niekto skúsenosti alebo či mi niekto vie poradiť, či sa to oplatí meniť? Ďakujem
  • Vytvořit nový...