Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interiér

vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....

1. Zahájeno uživatelem Wenzel,

Může mi někdo s určitostí říci zda k vyhřívání zrcátek stačí zapnout pouze ovladač ve dveřích u řidiče nebo je také nutno zapnout vyhřívání zadního skla z ovládacího panelu vpravo? U minulého auta jsem to takto měl a zde to na mne dělá také dojem, že samotné zapnutí ve dveřích neuvede vyhřívání do funkce. Díky

• 3 odpovědi
    • 14,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem liborch,

Ahoj, mám benziňáka. nádrž na 60l Už se mi 2krát stalo, že rezerva začne svítit moc brzo (palivoměr je v červeném). Ujedu tedy ještě 100km a jedu k bezince. Palubní počítač ukazuje dojezd tak 5km A jaké je překvapení - dotankuju pouze kolem 50l. Víc tam prostě nenarvu - dle palivoměru plná nádrž. Předpokládám, že mám 60tku nádrž, motor 1.4TSI (model 2011) Jak to měří Vám? dík LCH

• 5 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem liborch,

Myslím, že některé O2 a Scouti tam měli měkčený molitan. Už jste to někdo řešil, popřípadě dokupoval? dík

• 4 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem mylys,

Cau vsichni - dotaz na majitele Yetiho bez rezervy - mate ve vybave klic na kola popr. hever? Nevim jestli uz jsem ten klic stacil ztratit nebo tam neni, ale misto v polystyrenovem vylisku tam na nej zrejme je.

• 6 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem valek,

Jelikož jsme doma alergici,chtěl bych vyměnit filtr klimatizace na Yetim. Poradí mi zkušený kolega postup při výměně filtru? Děkuji.

• 0 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Jirka N.,

V prosinci loňského roku jsem si koupil Yetíka. Teď mám najeto něco přes 5000 km a všiml jsem si, že se mi opěradlo sedadla u řidiče začíná odírat. Má někdo obdobnou zkušenost? Nevím, zda to mám reklamovat. Má někdo zkušenost s potahy na sedadla s bočními airbagy??

• 4 odpovědi
    • 6,3tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.