Interiér
vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....
106 témat v tomto fóru
-
Může mi někdo s určitostí říci zda k vyhřívání zrcátek stačí zapnout pouze ovladač ve dveřích u řidiče nebo je také nutno zapnout vyhřívání zadního skla z ovládacího panelu vpravo? U minulého auta jsem to takto měl a zde to na mne dělá také dojem, že samotné zapnutí ve dveřích neuvede vyhřívání do funkce. Díky
-
- 3 odpovědi
- 14,7tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, mám benziňáka. nádrž na 60l Už se mi 2krát stalo, že rezerva začne svítit moc brzo (palivoměr je v červeném). Ujedu tedy ještě 100km a jedu k bezince. Palubní počítač ukazuje dojezd tak 5km A jaké je překvapení - dotankuju pouze kolem 50l. Víc tam prostě nenarvu - dle palivoměru plná nádrž. Předpokládám, že mám 60tku nádrž, motor 1.4TSI (model 2011) Jak to měří Vám? dík LCH
-
- 5 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Myslím, že některé O2 a Scouti tam měli měkčený molitan. Už jste to někdo řešil, popřípadě dokupoval? dík
-
- 4 odpovědi
- 3,9tis zobrazení
-
-
Cau vsichni - dotaz na majitele Yetiho bez rezervy - mate ve vybave klic na kola popr. hever? Nevim jestli uz jsem ten klic stacil ztratit nebo tam neni, ale misto v polystyrenovem vylisku tam na nej zrejme je.
-
- 6 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
-
-
Jelikož jsme doma alergici,chtěl bych vyměnit filtr klimatizace na Yetim. Poradí mi zkušený kolega postup při výměně filtru? Děkuji.
-
- 0 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
V prosinci loňského roku jsem si koupil Yetíka. Teď mám najeto něco přes 5000 km a všiml jsem si, že se mi opěradlo sedadla u řidiče začíná odírat. Má někdo obdobnou zkušenost? Nevím, zda to mám reklamovat. Má někdo zkušenost s potahy na sedadla s bočními airbagy??
-
- 4 odpovědi
- 6,3tis zobrazení
-