Přejít na obsah

Novinky na VW-Scene.cz, VW Club - Volkswagen Klub

820 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 621 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 615 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 617 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 637 zobrazení
  1. Tajemství jmen značek

• 0 odpovědí
    • 629 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 649 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 700 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 605 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 693 zobrazení
  2. Audi Q2 Edition n.1

• 0 odpovědí
    • 676 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 581 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 631 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 654 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 669 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 654 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 747 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 598 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 574 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 602 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 594 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  3. 50 Cent v Top Gearu

• 0 odpovědí
    • 728 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 740 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 744 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Trochu to tu oživím, dnes jak bylo teplo tak sem si všiml odlouple barvy na dveřích na hodně místech jsou puchýře, barva nedrží na lepených spojích(na plechu je ok), je to na všech dveřích i na víku kufru a na kapotě, jako kdyby to špatně odmastili nebo se na to úplně vy... Mám ještě služební yeti 2017 a tam sou všechny spoje na dveřích v poho, neřešil ste to nekdo taky, popř můžete mrknout jak je to u vás?..Jinak už to řeším tak uvidíme... ale moc naději tomu nedávám...Viz. Foto. Dik za info...
    • Objednával jsem tento měsíc náhradu za poruchovou O4 FL a termín je zatím neznámý. Barvu jsem si vybral i přes varování, že to může trvat i 12 měsíců.
    • Máte někdo nějaký nový update ohledně Smartlink na autech od 5/24? Mám to úplně stejně jako Marryx s tím rozdílem, že už jsem se v těchto věcech vrtal. Smartlink je zamčený, žádné zrcadlení nejde, pouze bluetooth konektivita. Toto základní rádio Bolero, nebo jak mu škoda nově říká "Infotainment 8"" má dokonce podporu bezdrátového smartlinku - to bylo dokonce možné už i u základního 7" infotainmentu ve scale, kamiqu a fabii do roku 2024. S tímto rádiem zatím nic moc nejde, našel jsem ale pár lidí z východu, co to umí za zhruba 500 euro odemknout - je potřeba jen vnci6154 (z alíku za 100 eur). Ještě jsem se k tomu neodhodlal, ale jestli škoda opravdu nehodlá uvolnit aktivační klíče SWaP, budu se k tomuto řešení muset uchýlit, protože mě nebaví nabouchaný infotainment, na kterém nemůžu dělat prakticky nic - navigace není, spotify není atd.
    • Sebring Road Performance 215/45/R16   Uvidime, ake budu o rok, dva ale zatial ako pisem vyssie, som spokojny.
    • Duplicitní téma = porušení pravidel fóra. LOCK.    
  • Vytvořit nový...