Přejít na obsah

Novinky na VW-Scene.cz, VW Club - Volkswagen Klub

814 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 192 zobrazení
  1. VW Classical Bus

• 0 odpovědí
    • 602 zobrazení
  2. VW eTransporter

• 0 odpovědí
    • 539 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 448 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 408 zobrazení
  3. PF 2024

• 0 odpovědí
    • 603 zobrazení
  4. VW Transporter T2

• 0 odpovědí
    • 376 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 558 zobrazení
  5. Nový Passat Variant

• 0 odpovědí
    • 311 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 816 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 564 zobrazení
  6. Nabíjecí hub v Plané

• 0 odpovědí
    • 276 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 595 zobrazení
  7. PF 2023

• 0 odpovědí
    • 750 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 780 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 786 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 653 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 598 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 813 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 770 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 835 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Výkonem to utáhne. Za 44kW semvtahnul 1200 kg a šlo to. Nebyla to raketa, ale ani sem nebyl brzda provozu.   Spíš se podívej kolik kg máš v techničáku na kulu. Myslím, že 1100 kg tam nebude.
    • Spíš bych to viděl zde:  
    • Tak dnes som vyzdvihol auto. Nechali mi starú skrtiacu klapku.  Tak sem fuknem fotky, snáď to niekomu niečo dá.  Ak nie, tak nie
    • Ahoj,   mám Superb Combi 2018 1.6 TDI 88 kW s automatickými předními světlomety a přestaly mi svítit dálková světla. Po sepnutí páčkou se na palubní desce objeví symbol dálkových světel s "A" a podle palubní desky se i dálková světla rozsvěcují a zhasínají (podle průjezdu obcí, protijedoucích vozidel apod.), ale světla samotná nesvítí. S tímto bude pravděpodobně souviset i to, že světla nejdou zcela vypnout, ani zapnout pouze parkovací světla klasickým ovladačem pod volantem - při jeho přepínání se neděje vůbec nic.   Jsou světla jako taková zralá na výměnu / repas? Může to být clonkou, jak jsem se dopátral samostudiem? 🙂   Díky moc za rady a postřehy
    • Urcite pozriet ci mas najnovsi SW. Potom reset prevodovky, staci cez VCDS. Niekto odporuca adaptacnu jazdu, ale ona sa sama nauci. Akurat, ze vacsinou po 1000-2000km sa to vrati do toho isteho stavu. Zotrvacnik by som riesil len ked ho pocut za studena, ale je dost mozne, ze on sposobuje vela problemov co tu pisete. Spojky su od Sachsu na DQ500, nic moc kvalita, ale zas nemate tam 176kW motor ale len 110kW. Idealne skontrolovat pri vymene zotrvacnika, ale spojky by podla mna smykali, by to bolo vidno na otackomeri. A zvysok, na DQ500 vacsinou odchadzaju poloosi - ale ako som pisal, pri silnejsich motoroch, a vibrovalo by to. A mechatroniku by som vobec neriesil, kym nepise chybu na diaq a neradi len parne alebo neparne prevody, riesitelne uz celkom lacno. Olej sa ako casto menil?
  • Vytvořit nový...