Přejít na obsah

Novinky na VW-Scene.cz, VW Club - Volkswagen Klub

820 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 1.1k zobrazení
  1. VW Golf - Statik MK5

• 0 odpovědí
    • 903 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 863 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 769 zobrazení
  2. Přichází nový SEAT LEON

• 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 939 zobrazení
  3. Volkswagen Beetle Fender

• 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 806 zobrazení
  4. Nové SEAT Toledo

• 0 odpovědí
    • 982 zobrazení
  5. Jetta GLi look by Mirinda

• 0 odpovědí
    • 954 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 782 zobrazení
  6. RelaxMeeting Pardubice

• 0 odpovědí
    • 796 zobrazení
  7. Paul McLaughlin's mk6 Golf

• 0 odpovědí
    • 826 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 945 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 833 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 773 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 646 zobrazení
  8. VW Scirocco GTS

• 0 odpovědí
    • 795 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 741 zobrazení
  9. Jackova VW Jetta 1.8T mk1

• 0 odpovědí
    • 713 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
  10. Porsche THREE | FIVE | SIX

• 0 odpovědí
    • 718 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 831 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 752 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Trochu to tu oživím, dnes jak bylo teplo tak sem si všiml odlouple barvy na dveřích na hodně místech jsou puchýře, barva nedrží na lepených spojích(na plechu je ok), je to na všech dveřích i na víku kufru a na kapotě, jako kdyby to špatně odmastili nebo se na to úplně vy... Mám ještě služební yeti 2017 a tam sou všechny spoje na dveřích v poho, neřešil ste to nekdo taky, popř můžete mrknout jak je to u vás?..Jinak už to řeším tak uvidíme... ale moc naději tomu nedávám...Viz. Foto. Dik za info...
    • Objednával jsem tento měsíc náhradu za poruchovou O4 FL a termín je zatím neznámý. Barvu jsem si vybral i přes varování, že to může trvat i 12 měsíců.
    • Máte někdo nějaký nový update ohledně Smartlink na autech od 5/24? Mám to úplně stejně jako Marryx s tím rozdílem, že už jsem se v těchto věcech vrtal. Smartlink je zamčený, žádné zrcadlení nejde, pouze bluetooth konektivita. Toto základní rádio Bolero, nebo jak mu škoda nově říká "Infotainment 8"" má dokonce podporu bezdrátového smartlinku - to bylo dokonce možné už i u základního 7" infotainmentu ve scale, kamiqu a fabii do roku 2024. S tímto rádiem zatím nic moc nejde, našel jsem ale pár lidí z východu, co to umí za zhruba 500 euro odemknout - je potřeba jen vnci6154 (z alíku za 100 eur). Ještě jsem se k tomu neodhodlal, ale jestli škoda opravdu nehodlá uvolnit aktivační klíče SWaP, budu se k tomuto řešení muset uchýlit, protože mě nebaví nabouchaný infotainment, na kterém nemůžu dělat prakticky nic - navigace není, spotify není atd.
    • Sebring Road Performance 215/45/R16   Uvidime, ake budu o rok, dva ale zatial ako pisem vyssie, som spokojny.
    • Duplicitní téma = porušení pravidel fóra. LOCK.    
  • Vytvořit nový...