Přejít na obsah

Novinky na VW-Scene.cz, VW Club - Volkswagen Klub

816 témat v tomto fóru

1. H&R Passat Project

• 0 odpovědí
    • 798 zobrazení
  2. Seat Mii

• 0 odpovědí
    • 892 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 805 zobrazení
  3. Edo Competition Panamera S

• 0 odpovědí
    • 765 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 822 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 671 zobrazení
  4. Hofele Design - Audi SR8

• 0 odpovědí
    • 716 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 721 zobrazení
  5. VW Buggy up!

• 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 856 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 713 zobrazení
  6. VW Passat B6

• 3 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
  7. Zimní Golf IV GTI

• 0 odpovědí
    • 843 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 790 zobrazení
  8. Senner Audi S5

• 0 odpovědí
    • 833 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 854 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 827 zobrazení
  9. Senner Audi Q5

• 0 odpovědí
    • 896 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 909 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 847 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 927 zobrazení
  10. Audi Urban Concept

• 0 odpovědí
    • 852 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 920 zobrazení
  11. VW Golf II G60 Rallye

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 818 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj. Jen pro inspiraci - dotaz na ty, co mají autokameru zapojenou do USB v zrcátku: jaké používáte kamery? Ať hledám jak hledám, nemůžu najít takovou, která má usb-c na levé nebo vrchní straně, a zároveň aby měla nativní 4K (ne upscale). Ty co jsem si vyhlídl, tak zas nemají usb-c ...Ahoj. Jen pro inspiraci - dotaz na ty, co mají autokameru zapojenou do USB v zrcátku: jaké používáte kamery? Ať hledám jak hledám, nemůžu najít takovou, která má usb-c na levé nebo vrchní straně, a zároveň aby měla nativní 4K (ne upscale). Ty co jsem si vyhlídl, tak zas nemají usb-c, nebo sice mají, ale konektor u zrcátka to nestíhá dobíjet...  
    • @Kubanec1 jeho poslední návštěva před 1,5 rokem.... Začni od nejlevnějšího a nejpravděpodobnějšího. Přehození výbojek případně jednotek(pro ověření), Potom už dle zjištění. A jestli ani křížové výměny nepomůžou, tak je to složitější 😞 
    • K těm prodlužovačkám na přes chodník na ulici ... Samozřejmě je to prasárna, nebude to asi ani moc bezpečné, ale .... to je tak, když moderní zelení komunisté chtějí poručit větru, dešti, a přikážou všem elektromobily ... ale už nepřikážou na každých 5 metrech chodníku funkční el. přípojku. ... protože u těch přípojek hned každý ví, že je to naprostá blbost (protože v praxi nerealizovatelné), kdežto u těch elektromobilů není ta blbost rozhodnutí na první pohled vidět.
    • Já bych řekl, že si tato výpočtová pravidla takto prolobovaly evropské automobilky, protože větší auto = větší vývar.
    • Hm, shodou okolností bydlím právě  v paneláku se 24 bytovými jednotkami a pokud by si to někdo takto u nás zapojil ze společných, sklepních  rozvodů, tak odhaduji, že  mu to vydrží maximálně pár minut a má po kabelu, no a na příští schůzi SVJ se raději ani nedostaví.. Jinak tento týden jsem se vrátil z rekreace  na Madeiře a tam takto zapojených elektromobilů  mimo centra velkých  destinací jsem viděl  více. A co mě ještě zaujalo, tak tam nejvíce elektromobilů bylo asi Dacií Spring, ostatně na malý ostrov o rozměrech 65km x 22 km s dost hustým provozem je to  ze všech dnešních  elektromobilů ideální přibližovadlo. Tesel, Kií EV, VW ID,  apod. větších  elektromobilů tam vidět moc  nebylo....
  • Vytvořit nový...