Přejít na obsah

Novinky na VW-Scene.cz, VW Club - Volkswagen Klub

805 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
  1. Magnat 911 GT3

• 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
  2. Hofele Royal GT470

• 0 odpovědí
    • 662 zobrazení
  3. Hofele Royal GT470

• 0 odpovědí
    • 801 zobrazení
  4. Seat Ibiza SC Trophy

• 0 odpovědí
    • 728 zobrazení
  5. Seat Ibiza SC Trophy

• 0 odpovědí
    • 766 zobrazení
  6. Senner Audi A1

• 0 odpovědí
    • 851 zobrazení
  7. Senner Audi A1

• 0 odpovědí
    • 806 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 670 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 701 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 728 zobrazení
  8. Škoda Octavia 200+

• 0 odpovědí
    • 766 zobrazení
  9. Škoda Octavia 200+

• 0 odpovědí
    • 863 zobrazení
  10. Krysák

• 0 odpovědí
    • 727 zobrazení
  11. Krysák

• 0 odpovědí
    • 718 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 622 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 737 zobrazení
  12. Audi R8 GT Spyder

• 0 odpovědí
    • 690 zobrazení
  13. Audi R8 GT Spyder

• 0 odpovědí
    • 687 zobrazení
  14. KBR Motorsport Passat CC

• 0 odpovědí
    • 822 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 610 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 626 zobrazení
  15. CFC Beetle

• 0 odpovědí
    • 924 zobrazení
  16. VW Tex Italdesign

• 0 odpovědí
    • 831 zobrazení
  17. Audi A6 Avant

• 0 odpovědí
    • 991 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• s najvacsou pravdepodobnostou budu podobne "adaptery" cenovo zrovnatelne s inym radiom. nevidim dovod toho vymyslania a zbytocnych komplikacii. kolko stoji nove autoradio s USB napriklad? 20-30 €??
    • Ahoj.Octávia 2 1.8tsi mám problém se saharou. Před nastartováním klíček otočený na kontrolkách. Se začnou vrtule sekavě otáčet tak o půl cm s tikavým zvukem a cca do minuty se roztočí oba větráky na plný pecky. Relé jsem měnil jak pod volantem tak v motoru. Před tady tím problémem auto nechtělo nastartovat bylo roztaženo a pak odpojení konektoru startéru a pobouchání na něho a ještě vyčištěné kostry.Auto nastartovalo a pak začal tento problém. Diagnostika ukazovala  001674 - Hlavní relé P068A-000 - otevírá příliš časně - Sporadická. Po smazání se už neobjevuje,ale problém se saharou přetrvává. Někdo nějakou radu co s tím děkuji. Ještě jsem zapomenul,když stihnu nastartovat než se roztočí na plno tak při nastartovaném motoru už neběží a nezapnou se ani když zapnu kli mu( zkoušeno,když bylo +5 stupnů)
    • Ano před nějakou dobou objednat šlo ale v klasickém konfigurátoru pro zákazníky ještě sportline verze nebyla. Šlo objednat jen přes systém Škody, který mají dealeři. Pak motor 2.0 TSI 150kw pro Sportline zmizel a nejde objednat. Dle informace od Škody by měl být k dispozici v konfigurátoru v řádu týdnů.
    • Ahoj, da se tady nekde koupit kabel , abych mohl kodivat komplet superb 2008? Dekuju. China je pro me dlouha doba a atd. Diky moc
    • Mně by právě zajímalo jestli je možné nainstalovat nějaký adaptér rovnou na výstup z auta, místo rádia. Trochu jsem projížděl internet ale na nic jsem nenarazil. 
  • Vytvořit nový...