Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motor 1.2 TSI

1. Zahájeno uživatelem RELAX,

Zlomil sa mi odvzdušňovací ventil veka hlavy valcov ( 030 103 175 B ) , ale potrebujem prejsť bez neho cca ešte 300 kilometrov, môže sa niečo poškodiť na motory ?

• 4 odpovědi
    • 5tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Laco120,

Zdravim.Prosim o pomoc.Svieti kontrolka ....System kontroly vyfukovych plynov....Po kontrole VCDS Autodiagn.vypisal 5 zavad- 7114 , 7118 , 7120 , 6371 , 11731- ROD - Neznámý chybový kód.Pred tym/cca 1000km nazad/motor silne zacal vynechavat,vymenil som benz.filter,odvtedy bol pokojny.Vdaka.

• 2 odpovědi
    • 5,8tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem alkac,

Ahoj mam dotaz, studoval už někdo regulaci turba? Je tam elektromotor, který táhlem přes převody ovládá lopatky na turbu, ještě je tam jakýsi snímač polohy... ř.j. mi občas padá do nouzáku a píše chybu regulace turba (jen pro pobavení, škodovka chce za výměnu 22000,- a umí to vyměnit jen s turbem). Konektor na regulaci má pět pinů, dva na motor a tři na snímač, potřeboval bych vědět co je to za typ snímače a jak ho změřit.. mezi krajníma pinama je cca 160 ohmů a mezi krajnim a střednim je cca 115 ohmů ale nic se nemění. Myslim si že by to mohl být Hallův snímač. Potřeboval bych vědět kde má napájení atd. dík

• 2 odpovědi
    • 9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem libero,

http://zahori.sk/28228/pri-malackach-v-stredu-rano-horelo-auto/

• 10 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Pajdo,

Vymenil som filter vzduchu a pri rýchlosti nad 120km/h sa mi ozývajú niekedy čudné zvuky z motora akoby ten filter plápolal. Filter som kontroloval a je v celku, riadne zaskrutkovaný. Nejaké nápady čo skontrolovať?

• 0 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem jarisek,

Nevíte někdo co mohlo iniciovat tuhle závadu? 2 závad nalezeno. 11002 - jednotka skrtici klapky (J338): mechanicka chyba P1568 00 [032] - preruseni / zkrat na plus info o závadě: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Kilometry: 20637 km Datum: 2000.00.00 Čas: 00:00:00 13627 - jednotka skrtici klapky (J338): prizpusobeni neprovedeno P1579 00 [032] - preruseni info o závadě: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Kilometry: 20637 km Datum: 2000.00.00 Čas: 00:00:00 Readiness: 0000 0000

• 1 odpověď
    • 6,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem alq,

Mam Octavia FL motor 1,2 TSI a mam najazdenych okolo 1600 km skoro novy motor. Ked to rozbieham tak na 3 rychlosti zhruba medzi 2000 - 2500 ot tiez citit take cukanie alebo trhanie od motora. to iste na 4 rychlosti pri tych istych otackach a na 5 rychlosti zas to iste... Ked bol novy motor, prvy druhy tyzden som si nevsimol zeby mi to robilo. A teraz ked idem za nejakym autom, podradim na 4 rychlost a ked stlacim plyn na max a aby auto vystrelilo dopredu tak hned sa objavy take cukanie. Bol som aj v servise ale diagnostika nic neukazala a nahrali mi aj novy softver... este som sa bol aj previest s prijimacim technikom aby mi verily ze naozaj to trha a cuka. Co to moze…

• 2 odpovědi
    • 6,4tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.