Přejít na obsah

JasteR a jeho videa

VIDEA-MěřeníVýkonu-VálcováZkušebna-PROFESIONÁLNÍ CHIPTUNING

67 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  1. Audi R8 DYNO RUN

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  2. Audi A5 3.0TDI 306HP

• 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  3. New Toyota GT86

• 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
  4. BMW 550D 381HP DYNO RUN

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
  5. New Skoda Octavia 3 2012

• 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  6. A6 BiTDI 385HP

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ten napis na dverich vypada dobre Canton=  je jako zvuk  5.1 basy jdou jenom ze subace da se rict.   Klasika bez Canton je stereo, basy jdou ze vsech velkych repraku ve dverich pro mne prijemnejsi na poslech. Ale jelikoz v aute mam Canton tak hold posloucham tohle :)
    • Poctivě jsem pročetl celé vlákno a došel jsem ke shrnutí, že pokud bych nyní kupoval ojetý SIII RV2022, tak nemám hledět na to, jeslti Canton má nebo ne. Přidaná hodnota Cantonu dle místních uživatelů (až na @Patrik1971 - ten Canton po individuálním nastaveni EQ a při kvalitním zdroji hudby chválí) je téměř nulová. Nebo to vidíte jinak?
    • Pravděpodobně vadný spínač v zámku kufru. Sundat tapec víka kufru a vyměnit spínač nebo celý zámek.   Začal bych vyčtením bloku 006, pole 2 v ŘJ09: spínač osvětlení zavazadlového prostoru (vedlejší kontakt zámku zadních dveří/kapoty) ♦ vypnuto ♦ zapnuto ♦ ne namont.    
    • Možem sa spýtat ako to vyzerá z Bazárom?
    • Ahoj, prošel jsem celé toto vlákno, ale to se věnuje hlavně srovnání Amundsen vs. Columbus u starších modelů MIB. Rád bych se tedy explicitně zeptal, jestli je nějaký zásadní rozdíl mezi Amundsenem a Columbusem u aut RV 2022 a více? Někde jsem četl, že od 2022 mají SIII už pouze MIB3 a tedy Amundsen vs Columbus je pouze o větším displeji a chybějících točítkách na Columbu?   Pár detailů: - Columbus má kvalitnější mapové podklady pro funkci prediktivního tempomatu (pACC) - dle různých informací ale stejně funguje dost všelijak - rád bych používal Apple Car Play bezdrátově - podporují to oba systémy? - telefony jsou komunikačně a hardwarově vždycky někde jinde než zastaralé systémy v autech, takže pro mne je zásadní hlavně bezproblémové spojení s telefonem - CANTON sound systém by měly podporovat oba systémy - ostatní asistenční služby jízdy 2.0 by taktéž měly šlapat na obou...
  • Vytvořit nový...