1.6 TDi
6 témat v tomto fóru
-
http://auto.pravda.sk/skoda-yeti-greeenline-bude-jazdit-za-4-6-l-100-km-fm5-/sk_aaktual.asp?c=A100924_091425_sk_aaktual_P39 Vraj bude mať 4.6 litrovú spotrebu, čo je fakt dobré. Len myslím, že 1.6 TDi nebudú vôbec ponúkať s 4x4, keď bude aj negrýnlajn, tak predpokladám so 7AP DSG
-
- 7 odpovědí
- 12,7tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, v týdnu jsem byl na STK a ME. Vše čistě bez "neřeš to" . U auta jsem nebyl, ani mě to neumožnili u něj být. Docela mě překvapilo, že ME přeběhové otáčky jsou jenom 2500ot\min. Takže žádné vytáčení motoru. Je to tak normální u těchto motorů? 1.6 tdi 77kw CAYC?
-
- 4 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, měl bych dotaz. Kolik stojí výměna rozvodů u motoru 1.6tdi CAYC? Ve značkovém servisu Škoda? Dnes jsem se tam byl zeptat, ale nebyl tam ten co dělá cenové nabídky a jiný zaměstnanec mi řekl, že s prací okolo 20tisíc, což se mi zdá docela hodně jen za pumpu, řemen a cca tři kladky.
-
- 1 odpověď
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, kolik máte reálnou hodnotu spotřeby nafty u 1.6tdi 77kw TDI s dieselgate úpravou?
-
- 0 odpovědí
- 764 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, tento motor CAYC 1.6 tdi 77kw z roku 2012 má podle servisky giselgate "ucpávku" v sání. Co kdybych tu ucpávku vyhodil a vrátil ji jen kvůli ME? Má to nějaký význam? Někde jsem četl, že pro motor ta ucpávka není moc dobrá.
-
- 1 odpověď
- 1,1tis zobrazení
-
-
Ahojte. Mám Yeti 1,6 TDi 77kw 190.000 km a pri pridaní plynu počuť také svištanie . Nepociťujem pokles vykonu . Mam to odsledované že ked je vonku teplo tak to je oveľa viacej počuť . Keď je chladno tak v pohode. Čo to môže byť ? Turbo , alebo niečo upne iné ? Ďakujem ?
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-