Přejít na obsah

paranmax

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení paranmax

  1. paranmax

    rozvody

    Ahoj, měl bych dotaz. Kolik stojí výměna rozvodů u motoru 1.6tdi CAYC? Ve značkovém servisu Škoda? Dnes jsem se tam byl zeptat, ale nebyl tam ten co dělá cenové nabídky a jiný zaměstnanec mi řekl, že s prací okolo 20tisíc, což se mi zdá docela hodně jen za pumpu, řemen a cca tři kladky.
  2. paranmax

    Spotřeba

    Ahoj, kolik máte reálnou hodnotu spotřeby nafty u 1.6tdi 77kw TDI s dieselgate úpravou?
  3. Ahoj, je potřeba při výměně vstřiků "žíhat" měděné podložky pod vstřiky? Ten mechanik co měnil vstřiky to nedělal a teď jsem se dozvěděl od jiného, že by se to dělat mělo. Tak teď nevím, kde je pravda a zda nečekat problémy do budoucna. Auto zatím jede dobře.
  4. Ahoj, mám problém, že vyskakuje hadička na prepadu na trysce. Jaké je nejvhodnější řešení. Stačí, když se ten drátek víc ohne, nebo je potřeba tu hadici s tím kolenem úplně vyměnit? Měnila se tryska a cca 100km v pohodě a dnes ráno to teklo tak 10km jízdy.
  5. Ahoj, zkoušel někdo vytáhnout u motoru CAYC tu plastovou průchodku v sání, co je u váhy vzduchu? Není to pro motor lepší když tam není?
  6. paranmax

    dieselgate

    Ahoj, tento motor CAYC 1.6 tdi 77kw z roku 2012 má podle servisky giselgate "ucpávku" v sání. Co kdybych tu ucpávku vyhodil a vrátil ji jen kvůli ME? Má to nějaký význam? Někde jsem četl, že pro motor ta ucpávka není moc dobrá.
  7. a je to teda možné, že se to tak chová kvůli tomu nenakodování??? Chlap co měl dovézt diagnostiku slaví silvestra už týden, tak jsem to nenakodoval a servisy v okolí jedou až po novém roce.
  8. Ahoj, na motoru CAYC rv 2012 1.6tdi 77kw , odešla elektronika vstřiku 4 válce. Vstřik se vyměnil za nový. Ted je problém, že motor jede na volnoběh normálně, ale jakmile se zvýší otáčky, tak se třepe a nejde přes 2500. Může mít vliv na to, že se vstřik zatím nenakodoval do řj? Bylo mi řečeno, že by to mělo fungovat i bez nakodování, které jsem chtěl udělat až po svátcích. Autem jsem potřeboval jezdit. Servisy v okolí jsou zavřené.
×
×
  • Vytvořit nový...