Děkuji za bleskovou odpověď. Měl jsem půjčené auto po FL se stejným motorem. Fungovalo to dobře, otázkou je, co to udělá s motorem a start generátorem po pár letech provozu.
Sám seba pokladám za konzervu a v súkromnom aute som ihneď deaktivoval start/stop natrvalo, avšak firemne jazdím FL 1.5tsi dsg mhev a musím uznať, že to funguje veľmi dobre a nevtieravo. Reakcie na štart motora, prípadne plyn sú bleskové, vypinanie nepostrehnuteľné. Ozaj, toto si treba skúsiť osobne.
Na dq381 a dq500(kodiaq) jde myslím použít jenom 3q0. Do 5q0 by mlátila skříň převodovky. Takže 3q0 jde použít vždycky na na cokoliv. V tom zakroužkování je vidět vybrání pro větší skříně. Když jsi měnil samotnou napravnici, jak se to projevilo akusticky? Mě to výrazně ztichlo. Neslyším rozdíl mezi hrubým a hladkým asfaltem. Tak mě zajímá na kolik se v tom podepsala právě nápravnice.
Odpovím si sám, dle komentářů u jiného prodejce stejného dílu to vypadá, že jde o stejný problém, na který narazil @milan1sm. Motor je na páce nalisovaný. Možná v tom případě bude nejjednodušší koupit pouze samotná táhla kompatibilní s Valeo, než měnit celý mechanismus.
Dobrý deň. Pri štartovaní štartér ani necukne. Batéria je nová. Na diagnostike mi vypisuje chybový kód 00532 . Vie mi niekto poradiť , ako to opraviť . Ďakujem .