Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Motor 1.5 TSi

Základní motor 1.5 TSi s mild-hybridní technologií

1. Zahájeno uživatelem bazycek,

Za tu dobu co auto mam jsem vysledoval podivne chovani u techto rezimu. zatimco eco rezim vypina motor casteji tak individual i kdyz mam u nej nastaveno take eco rezim vypina podstatne mene. ma nekdo podobnou zkusenost? ad: podminky stejne,trasa teploty,jizda proste vse.

• 2 odpovědi
    • 369 zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem tomashewk,

Ahoj, pro stávající, případně i budoucí majitele Sup4 by nebylo od věci zde trochu posdílet zkušenosti se spotřebou této motorizace v reálném provozu. Případně by se diskuse dala rozvinout i směrem k nějakým typům, jak s touto motorizací jezdit efektivně. Moje zkušenosti/spotřeby: Superb IV 1.5 TSI 110 kW, kombi, najeto kolem 3000 km, tankuji obyčejný N95 u EuroOil. Nepoužívám VIF (zatím). Rychnov nad Kněžnou - Praha (cca 2/3 trasy po dálnici - zde nastaveno na tempomatu 140 km/h, výškový profil - spíše z kopce), spotřebu jsem moc neřešil Praha - České Budějovice (cca 2/3 trasy po dálnici - zde nastaveno na tempo…

3. Zahájeno uživatelem bazycek,

Pekny clanek o motoru https://www.portalridice.cz/clanek/motor-1-5-tsi-evo-2-celou-radu-vylepseni-zatim-je-to-drzak

• 0 odpovědí
    • 1tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem phroch,

Vcera jsem chtel vyjet z pneuservisu a auto neslo nastartovat. Tvrdosijne hlasilo nedostupnost front asist. Nic nezabralo. Skoncil jsem telefonatem na linku mobility a objednan otah do servisu. Po delsi dobe jsem zkusil nastartovat a slo to. Dnes v servisu bez zasahu, je chybny sw ridici jednotky a ceka se na opravu. Navod jak postupovat priste - auto na 15 minut zamknout a pote nastartovat.

• 3 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Kudas,

Dobrý den, přemýšlím o tomhle motoru, ale vrtá mi v hlavě otázka, zda vypnutím Start/Stop se deaktivuje i vypínání motoru během jízdy. Děkuji

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.