Motor 1.5 TSi
Základní motor 1.5 TSi s mild-hybridní technologií
5 témat v tomto fóru
-
Za tu dobu co auto mam jsem vysledoval podivne chovani u techto rezimu. zatimco eco rezim vypina motor casteji tak individual i kdyz mam u nej nastaveno take eco rezim vypina podstatne mene. ma nekdo podobnou zkusenost? ad: podminky stejne,trasa teploty,jizda proste vse.
-
- 2 odpovědi
- 369 zobrazení
-
-
-
Ahoj, pro stávající, případně i budoucí majitele Sup4 by nebylo od věci zde trochu posdílet zkušenosti se spotřebou této motorizace v reálném provozu. Případně by se diskuse dala rozvinout i směrem k nějakým typům, jak s touto motorizací jezdit efektivně. Moje zkušenosti/spotřeby: Superb IV 1.5 TSI 110 kW, kombi, najeto kolem 3000 km, tankuji obyčejný N95 u EuroOil. Nepoužívám VIF (zatím). Rychnov nad Kněžnou - Praha (cca 2/3 trasy po dálnici - zde nastaveno na tempomatu 140 km/h, výškový profil - spíše z kopce), spotřebu jsem moc neřešil Praha - České Budějovice (cca 2/3 trasy po dálnici - zde nastaveno na tempo…
-
-
- 36 odpovědí
- 5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Pekny clanek o motoru https://www.portalridice.cz/clanek/motor-1-5-tsi-evo-2-celou-radu-vylepseni-zatim-je-to-drzak
-
- 0 odpovědí
- 1tis zobrazení
-
-
Vcera jsem chtel vyjet z pneuservisu a auto neslo nastartovat. Tvrdosijne hlasilo nedostupnost front asist. Nic nezabralo. Skoncil jsem telefonatem na linku mobility a objednan otah do servisu. Po delsi dobe jsem zkusil nastartovat a slo to. Dnes v servisu bez zasahu, je chybny sw ridici jednotky a ceka se na opravu. Navod jak postupovat priste - auto na 15 minut zamknout a pote nastartovat.
-
- 3 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Dobrý den, přemýšlím o tomhle motoru, ale vrtá mi v hlavě otázka, zda vypnutím Start/Stop se deaktivuje i vypínání motoru během jízdy. Děkuji
-
-
- 3 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-