Ale já jsem nezvedl svítivost obrysovek. Ale udělal jsem že se více rozsvítí až když zapnu mlhovky. A nějakou dobu jsem si stim hrál aby šlo dostatečně i vidět šlápnutí na brzdu. A nějakou normu to splňuje ale narovinu normu splňuje i Peugeot
Ale já jsem nezvyšoval svítivost obrysovek ty svítí normálně. Ale udělal jsem že to svítí více až při zapnutí mlhovek. Navíc jsem si stou svítivosti dost dlouho hrál aby šlo pěkně vidět i šlápnutí na brzdu. A ta bludička jasné nějakou normu to splňuje ale normu splňuje například i mlhovka na Peugeotu teď nevím ten přesný typ jak má mlhovku uprostřed dole a když má auto tažné tak přes něj není mlhovka vůbec vidět.
Jasně není to pro každého protože spousta řidičů má problém se přizpůsobovat stavu na cestě a když už nahodou mlhu zapnout tak když mlha skočí tak ji už nevypnou. Ale to není má situace.
Třeba na mojim druhém autě prvním Leonu tak ten ty mlhovky má mnohem silnější než Scala a já jsem rád když jdu maximálně vidět při silné mlze.
A taky používám mlhovky na řidiče co jedou za mnou a svítí pořád dalkama tak jim tu mlhu nacpu do obličeje. 😉
Od
Edison101 ·