Hari Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Dobrý den všem ! Mám problém s origo navigací DX v Octavii I. Auto dovoz z Německa, po vložení CD Česko- Polsko žvatlá jenom polsky i když je jako jazyk nastavena angličtina, ale hlavně si nedokáže najít satelity. Hlásí Number of satellites 30, Receive 0. Aktuální polohu musím zadat ručně, potom trasu spočítá, ale po vyjetí se pochopitelně za chvilku ztratí. Manuál jsem přečetl, ale tam toho moc není. Neví někdo kam a na co se podívat nebo kde by se mi na to mohl kouknout někdo kdo tomu rozumí ?????? Jsem z Rakovníka. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Dobrý den všem !Mám problém s origo navigací DX v Octavii I. Auto dovoz z Německa, po vložení CD Česko- Polsko žvatlá jenom polsky i když je jako jazyk nastavena angličtina, ale hlavně si nedokáže najít satelity. Hlásí Number of satellites 30, Receive 0. Aktuální polohu musím zadat ručně, potom trasu spočítá, ale po vyjetí se pochopitelně za chvilku ztratí. Manuál jsem přečetl, ale tam toho moc není. Neví někdo kam a na co se podívat nebo kde by se mi na to mohl kouknout někdo kdo tomu rozumí ?????? Jsem z Rakovníka. Díky za rady. Ahoj, s prijmem Ti neporadim, leda zkusit navy vytahnout a zkontrolovat konektory zezadu, je tam jak vstup z anteny na radio, tak na antenu GPS, nebo alespon tak je to u mne u Navi DX-A. S tim, ze zvatla polsky jsem se taky potykal, delala mi to mapa CZPL 03/04 a CZPL 06/07, ale pak jsem "nekde prisel" (prosim nekomentovat) k CZPL 07/08 a ta po zvoleni Anglictiny zacala zvatlat anglicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 zkus jinou mapu, já měl podobný problém s mapou2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan4251 Vloženo 28. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2021 dobry den prosim poradi nekdo jak zprovoznit navygaci dx cb s mamapa nacte popreje stastnou cestu ale to je asi vse mam skoda octevia dovoz a mel jsem tam jedno dinove radio oridinal skoda simphony musim neco prepojit dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.