mobb77 Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Tak jse si v čera trochu hrál a takhle to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 26. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Takhe to vypadá zavřené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 tak to je supeeeeeeeer......... muzes jeste dat nejakou fotecku z boku, jestli to nemuze vadit pri rizeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 26. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Nejní problém,už jsem to zkoušel a s 0,5l pet nejní problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 26. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Jinak v praze na srazu to bude k vidění LIVE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Pěkné, pěkné, Škodovka by se mohla inspirovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Nejní problém,už jsem to zkoušel a s 0,5l pet nejní problém tak to asi dosmoulim taky............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Šikovné a učelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Pripada mi, ze "dilenske zpracovani" pokulhava, zvlast je to videt na fotce v zavrenem stavu. Ale jinak je to sikovne, to bez debat Akorat radio se pak musi ovladat jedna basen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 26. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Je fakt že to dílenské zpracování nejní jako origo,zvláště ve spodní části,nedostatek je v tom že jsen použil pravej držák a přední překryt je otočený,ale na tu bídu co to bylo za pakárnu, jen si oddělejte levou stranu a hnet pochopíte a co se týče rádia tak zas tak hrozný to nejní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 coool ale nechcem sa chvalit ale ja som to uz mal pred rokom ale som si to dal prec lebo je to na ..... resp.. som to nevyuzival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 26. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 coool ale nechcem sa chvalit ale ja som to uz mal pred rokom ale som si to dal prec lebo je to na ..... resp.. som to nevyuzival Tak já jsem ani nepočítal s tím, že budu jedinej kdo má nebo to měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 dobrá práce, ale pro mě tohle nejni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flatmen Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 prosim, kde a za kolik se to da sehnat? dekuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 30. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 prosim, kde a za kolik se to da sehnat? dekuju! Odpověď je jednoduchá, Kde?- ve tvým autě a za kolik? to je věc poptávky a nabídky,ten pravý jsem koupil za 300 a levý je odměna za věrnost od jednoho dodavatele ,no a pak ti stačí ostrý nůž,trpělivost a odvaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 30. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 dobrá práce, ale pro mě tohle nejni Děkuju, chápu že se to někomu líbí a nekomu ne. Jen jsem chtěl přispět" troškou do mlýna". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Dost dobra prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsko Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 mobb ahoj čím jsi nastříkal ty vydechy ventilacea a bylo to složité demontovat a nebo jsi to stříkal na palubce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 demontaz.............ja si vzal nuz a vyloupl jsem to s nim............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Jak píše BOBIK ,ale bacha jsou tam takové pérka a ty se rádi uvolňujou potom zapadnou do útrob palubky a je to pakárna to hledat. Jinak co se týče lakování pozor na jednu věc a to že ty mřížky jsou z výroby stříklí takovým matným povrchem a ten jakmyle na to stříkneš základ na plast,tak se skrabatí a začne se loupat,doporučuji buď obrousit 300 brusným papírem ,nebo stříknout tím základem a tak za 5 minut ostrým nožem oškrábat,dál to upravýš jako kazdej jinej povrch před lakováním tj. základ na plast,základovka s plničem a barvu jakou chceš,jen u laku pozor stačí jedna vrstva jinak se to potom blejská ja psí ku.... a je to nepříjemný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.