neo10_ Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Zdravim, od zacatku co mam fabii se mi objevuje takova neprijemnost. Pri razeni se obcas nezaradi plynule, ale je citit, ze to neni presne zub - dira, ale zub na zub. Projevuje se to u všech rychlostí. U jedničky to má ten neduh, že se ta rychlost nezařadí, když je to zub na zub.. musim znovu vyradit a zaradit. U te jednicky kdyz se toto stane, tak sem obcas nepostrehl, ze rychlost "nedosedla" a poustel jsem spojku a poradne se to parkrat protocilo pres zuby (BTW: nemohlo se to tim nejak poskodit? stalo se to za celou dobu asi 3x) Jinak to razeni zub na zub se projevuje tak cca kazde dvacate az tricate zarazeni (cca... parkrat jsem se to pokousel pocitat :-) ) Mam to dat do servisu nebo je to bezne chovani prevodovky? Jinak je to pětirychlostní 1.9TDi combik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 snímač na pedálu spojky?asi je to kravina ,jen mě to napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajla Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 tak to mam uplne stejny problem... take Fabia 1,9TDI ae nejcasteji se mi to stava u prvniho stupne a u zpatecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 robí to aj mne - myslel som že som začiatočník. Inak HT. MR2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 mne to robi ale len pri spiatocke jednicke a pri trojke.pri jednicke ked zasradim jednicku citim ako keby nebola uplne zaradena a tak musim opat vyradit a opat zaradit a co sa tyka trojky ta mi niekedy aj zasgripe a pritom spojku stlacam na uplny doraz a spiatocku tak isto ako jednicka len niekedy nemozem ju zaradit a musim opat pustit spojku a opat ju stlacit Fabia HTP MR 2004 pred facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Jako ty převodovky jsou koukám pěkný sráče... Mě se to taky takhle projevovalo a pak mě to úplně odešlo na trojce. Měnil jsem převodovku, protože oprava = cenová rána. Bylo levnější sehnat novější převodovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Mám stejný problém při zpátečce a při trojce.Jinak mám najeto 75000Km. Nevím jestli mám navštívit servis jelikož mám chip a nemuseli by uznat záruku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Mysliš že by ten chip zisťovali či maš alebo nie???? Pokial nemáš nálepku tak ani vedieť nebudú pokial je to dobrý chip... mne to občas robí na spiatočke ale velký význam tomu nepripisujem, stava sa to len vtedy keď bez pustenia spojky preradim z 1 na spiatočku pri parkovani napriklad. Mám stejný problém při zpátečce a při trojce.Jinak mám najeto 75000Km. Nevím jestli mám navštívit servis jelikož mám chip a nemuseli by uznat záruku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 U seatu dost často tohle způsobovalo uvolnění táhel (lanek) řazení v servisu to řešili seřízením práce cca na 30minut.Nejčastěji se to objevovovalo kolem 30tis. km. Řazení pak bylo nepřesné, vypadávala rychlost a šlo to občas jako přes zub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tak me se uz parkrat stalo, kdyz jsem se hodne rychle rozjizdel, tak z jednicky na dvojku to prevodovka vubec nepobrala a poradne jsem zuby "spocital" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo10_ Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tak pánové, dnes se vrátilo auto ze servisu (auto styl - praha stodůlky) Byl jsem na garančce + plno dalších drobností a toto zub na zub mi uznali a prý museli seřídit a promazat převodovku a je to teď lepší. Za celý den se to zatím nestalo ani jednou.. uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 U seatu dost často tohle způsobovalo uvolnění táhel (lanek) řazení v servisu to řešili seřízením práce cca na 30minut.Nejčastěji se to objevovovalo kolem 30tis. km. Řazení pak bylo nepřesné, vypadávala rychlost a šlo to občas jako přes zub No super to je moj pripad. Problém hlavne pri 3 a mám 30tiskm. Záruka mi skončila pred mesiacom. Dá sa to nastaviť svojpomocne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Treba nastavit mechanizmus riadenia nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoSMiK86 Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tak mi ta trojka taky začíná občas takhle zlobit - mám namotáno cca 68tis. Je možná oprava v domácích podmínkách nebo se mám projet do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.