Majk Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Chci se zeptat zda se dají origo xenony přendat do klasických lamp.Jde o to že mají ulámané držáky a zda lze použít obal od obyč světel.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Chci se zeptat zda se dají origo xenony přendat do klasických lamp.Jde o to že mají ulámané držáky a zda lze použít obal od obyč světel.Dík Koukal jsem na to a podle me ano, ale co vim, daji se koupit i jen ty pacicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Chci se zeptat zda se dají origo xenony přendat do klasických lamp.Jde o to že mají ulámané držáky a zda lze použít obal od obyč světel.Dík Koukal jsem na to a podle me ano, ale co vim, daji se koupit i jen ty pacicky... hej tuie pacičky v etke su ale neviem neviem kde ich uchytiť. daku sa prehodiť tie zadne časti mysliš že? ano daš svetla do truby na 80stupnov nechaš 10 min a pojdu pelkne rozlepiť. potom vyčistiš tie nedolamane zadky od lepidla čo zostalo (dobre nahrievať) a takym istym lepidlom nalepiš predne pleksi. samozrejme nezabudneš nahodiť to vnutrajško:-) kontroluj utesnenia nech ti tam nezateka!!!! teda hlavne tam navalaj toho lepidla radšej viac ako menej:-) a pre lepšie prilnutie nahrej zase na 80 stupnov prikladam ešte foto ako sa davalo ťažko to lepidlo preč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 a tu je bordel čo ostal po polke jedneho svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1patak1 Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 chlapi a mate niekdo xenony v klasickych halogenovych lampach? ide mi o to ze si to chcem dat spravit ale bojim sa ze budem moc oslnovat oprotiiduce vozidla . . . niake fotky by bodli .. . dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 bojíš sa správne a z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť že je to vražda protiidúcich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1patak1 Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 a neda sa to niako upravit skolonom alebo tak , je to proste nutne dat do optiky, jo? zajimala by ma cena originalnich xenonov v skodovke . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 sakra niekde som mall foto od jedneho člena TKS ktorý dal do paraboly BiX čočku, len ich neviem nájsť...:-( cena? od 589Eur hore hovorí ETKA... za jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) A nechtěl by jsi trošáneček pohledat a dát to sem? Já bych byl takový vražedník protijedoucích docela rád Teď vážně, radši bych bixenony než jen xenony takže bych rád vyděl nějakou zástavbu skoro naživo... EDIT: byxenon na bixenon Editováno: 14. Březen 2007, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 No ulámané packy nejsou problém.....ani praskliny na zadní straně lampy... B)Mě přišly origo xenony na 3 500Kč A nějaké ulomené packy.....????To není problém.... Muj názor.....Pokud to auto nemáš na prodej a nevydáváš že je nebourané a má najeto 10 000 tak budte v klidu a klidně kupte xenony a packy se dají dodělat v klidu...a není to teměř vidět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Kolik Škodovka chce za ty náhradní packy? Prodává to jako náhradní sadu, nebo po kusech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) TAkisto by ma zaujimala cena v skodovke za tie packy ... inak suhlasim s poroforom ... Xenon v halogen lampach je horsie ako zle ... citaj aj Xenony a vetko s tym suvisiace Xenony a co s tym suvisí je to tam vsetko uz popisane ... Alebo sa pozri aj na temu Angel Eyes tiez sa tam popisalo vela o tom ci sa oplati davat Xenon HID sadu do obycajnych svetiel a hovorim dvakrat meraj a raz rez... Ako rozoznat ci je svetlomet pre Halogen alebo pre Xenon Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 No ulámané packy nejsou problém.....ani praskliny na zadní straně lampy... B)Mě přišly origo xenony na 3 500Kč A nějaké ulomené packy.....????To není problém.... Muj názor.....Pokud to auto nemáš na prodej a nevydáváš že je nebourané a má najeto 10 000 tak budte v klidu a klidně kupte xenony a packy se dají dodělat v klidu...a není to teměř vidět.... Presne tak packa nepacka vzdycky se da nejak ukutit.. :pJa sem je sice ulamany nemel ale zas sem treba cistil cocky coz mi treba znamej ze servisu rikal ze nejde. VSECHNO jde kdyz se chce. mam je ted jak novy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejviz Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 (editace) Chlapi koupil jsem xenony a potřeboval bych radu, na pravém světle je utržený držák viz. foto. Poraďte. Jestli se třeba dá dokoupit ten držák ve škodovce nebo jak to dořešit? Díky moc EDIT: tak mi to nedalo spát, zajel jsem k Horejskovi do škodovky s tím, že mám tenhle problém a jestli se dá utržený držák nějak nahradit, ty xenony co mám mají udělány přímo za původním držákem dvě díry - do těch jsem namontoval nový držák originál od Hely, který měli ve škodovce skladem - uff to byly nervy :-) Editováno: 13. Březen 2009, autor: Dejviz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejviz Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 cca po hodině co jsem světla odzkoušel a seřídil, jel jsem z dílny domu, cca asi 1km,po zaparkování kontroluju xenony a koukám že se oba zamlžili, nevíte někdo co s tím? :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 no su mokre. treba ich vypiect a v lete pretesnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Poznac si montaznu polohu svetiel na aute a demontuj ich. Po celom obvode svetla nanes transparentny silikon a nechaj zaschnut. Potom namontuj na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krchec Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Dobrý večer,chtěl bych se zeptat ohledne opravy držáku...mam stejně ulomený držák jako Dejviz i stejnou opravnou sadu...ale zajímá mě zda ten původní držák musím celej uříznout nebo jen kousek seříznout...Děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.