Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zhanam el. schemu fabieII ...ma niekto ?

• Autor

je rovnaka RJ na vyhrievanie sedadiel do fabie2/roomsteru ako na F1 ? lebo mam decky a kabelaz .. ale nejak to spolu nejde a neni tam ani svorkovnica na RJ .. v etke som nikde tu rj na roomster/fabiu2 nenasiel ( v f1 som to nasiel v etke pri sedadlach ) no na room/f2 nie .. .. pomoooc...

zlúčil som ti dve témy do jednej

• Autor
zlúčil som ti dve témy do jednej

dik .. a nevies co s tym ? :(

vačkaj času :D

• Autor
vačkaj času :D

heh .. bol som aj v skodovke a tiez mi nevedel povedat ze kde je ta RJ ani aka tam je ani nic .. .. iba mi povedal ze tie vlozky do sedadiel ako f1 a f2 su ine .. a tiez su ine pre sportove a obycko sedadla ..

Ja mam Tesco vyhrievanie. za 150sk. :) A je to super. Teda ja to nepouzivam ale priatelka hej...v zime. pochvaluje si to. Ja som naopak studenomil. ;)

• Autor

akurat som objednal spinace na vyhrievanie do f2 .. 1ks 900korun .. ja neviem co by za to nechceli ..

• Autor

takze sme to riesili s profom a je to tak ze F2 RJ nema .. ide to cez rele a spinac .. takze to nieje rovnake na f1 a f2 ...

• Autor

nadodou nevie niekto cislo dielu rele vyhrievania sedadiel ? vodic,spolujazdec. .

mi to nevedel v predajni dat bez cisla .. lol

obyč relé by to malo byť

• Autor
obyč relé by to malo byť

uz som to kupil je to 1k0951253 ..tu je aj foto :)

post-15408-1213055587_thumb.jpg

• Autor

nema niekto el. schemu ostrekovacov f2 ? + sninac hladiny vody. .

+ cislo svorkovnice (patice) na rele ostrekovania svetiel.

Upraveno od Arts

• Autor

vyhrievanie sedadiel hreje viac na 1 alebo 2 .. bo som to zapajal a 1 hreje viac .. divne ..

:)

No predpokladám že by malo viac na I

Hm divné - mne hreje viac na 2-ke. Aj podľa manuálu od auta znamená stupeň 1 vyhrievanie na 25% výkonu, a stupeň 2 je 100%. V praxi je to ale tak, že tú 1-tku veľmi nie je cítiť, treba zapnúť 2-ku a neskôr prepnúť na tú 1-tku.

• Autor
No predpokladám že by malo viac na I

no lebo som sa to snazil zapojit a takto to dopadlo .. :) .. spolujazdec zohrieva vodicove a vodicove tlacicko spolujazdca .. ale len pri 1polohe pri 2 polohe to je normalne .. heh

Taky mě to hřeje víc na dvojku...Na jedničku to skoro necítím a na dvojku se to zase pomalu nedá vydržet :)

• Autor
Hm divné - mne hreje viac na 2-ke. Aj podľa manuálu od auta znamená stupeň 1 vyhrievanie na 25% výkonu, a stupeň 2 je 100%. V praxi je to ale tak, že tú 1-tku veľmi nie je cítiť, treba zapnúť 2-ku a neskôr prepnúť na tú 1-tku.

aha .. takze niekde bude haluz ..

taka otazocka .. mozem zapnut klucik ked mam vonku sedadla ? (odpojene airbagy ?) nebude hlasit chybu ? a neostane tam ??

No chyba sa ti zapíše, nakoľko odpalovač nemáš pripojený takže potom len VAGom vymazať,

No je škoda že ten systém je riešený ako je riešený, napr OII má to isté riešenie (až na variácie zapojenia dečiek) ako mala FI s jednou RJ a teraz tam dali len relé a v prvej polohe sú dečky zapojené do série, ale stále a v druhej polohe sú paralelne ale odpájané termistorom/relátkom po dosiahnutí pálivého efektu :D

• Autor
No chyba sa ti zapíše, nakoľko odpalovač nemáš pripojený takže potom len VAGom vymazať,

No je škoda že ten systém je riešený ako je riešený, napr OII má to isté riešenie (až na variácie zapojenia dečiek) ako mala FI s jednou RJ a teraz tam dali len relé a v prvej polohe sú dečky zapojené do série, ale stále a v druhej polohe sú paralelne ale odpájané termistorom/relátkom po dosiahnutí pálivého efektu :D

no myslel som si . .a preto som to ani neskusal .. ale vsetko nahadzal naspat a az potom skusal :) .. inak tu schcemu ostrekovania este nemas ? mam uz doma tie ostreky aj spinac hladinovy . .:)

• Autor

nikto nema schemu ani na roomster ??

mam papirovou. ale sam nevim na jakej presne typ, je to plachta asi 7m dlouha.

• Autor
mam papirovou. ale sam nevim na jakej presne typ, je to plachta asi 7m dlouha.

:) :) heh ..nevies na co to je ?? .. heh .. mne ide o ostrekovace svetiel hlavne .. neviem ci o je ako na F1 . bo mozno to je ako s tymi sedadlami .. :feve:

Upraveno od Arts

• Autor

takže vyhrievanie je uz OK, boli prehodené káble a jeden kábel bol dokonca v strede seknutý

a držala ho pokope len bužírka.

montoval som H7 svetla namiesto h4 ale ked zapnem diaľkové tak sa preklopí clonka a zhasnú... co to moze byt ? ma h7 a h4 inakšie zapojenie ?

ale pri preblikavani svietia .. len pri trvalých diaľkové zhasnú.

Upraveno od Arts

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.