Jero Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 (editace) Neznate nekdo nahodou nekoho,komu doma lezi nevyuzite imitace pro octavii 97,na palubovku?Uvazoval jsem o koupi faceliftovane palubky ale penize nejsou....Nebavi me ale uz ta seda barva,tak jsem to chtel nejak spestrit ...nemam zajem o zadne mahagony..atak...Chtel bych primo tudle imitaci....cislo...18407 / 97 kořenové dřevo - titan.. jinak pro predstavu je to tady... http://www.2net.cz/reference/elektro/octavia.htm Dekujiiiiii!!! Editováno: 12. leden 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 odkaz mas spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 tak ted to skuste.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 me to prijde hnus...co takhle to striknout do barvy nejaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 me to prijde hnus...co takhle to striknout do barvy nejaky no taky mi r¨to tedko nejak nesedi jak to vidim ...no asi jo...ale do jake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 barva auta?cerna perlet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntb Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Mno, me se tyhle polepy na palubku moc nelibeji, kor kdyz u predfaceliftu je tam dost velka plocha a vypada to strsne plastnicky, umele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 barva auta?cerna perlet? a nedela se nahodou nejake ty imitace primo v cerne?asi ne ze..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Mno, me se tyhle polepy na palubku moc nelibeji, kor kdyz u predfaceliftu je tam dost velka plocha a vypada to strsne plastnicky, umele. jn tj..u tech starejch oket je s tim problem...zpocatku mi to stacilo ale tedko.. uvazuju...do toho titanu nejdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 nalepky sou na nmic vypada to pak hnusne ver mi...kdyz si to striknes sam vyjde to na dve stefky? circa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 nalepky sou na nmic vypada to pak hnusne ver mi...kdyz si to striknes sam vyjde to na dve stefky?circa ok..presvecil si me ..seju na polepy....dik.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 mel jsem tam dekor, a sem rad, ze jsem ho sundal a dal to do barvy, ted jen cekam na flock a pak to bude teprve parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 mel jsem tam dekor, a sem rad, ze jsem ho sundal a dal to do barvy, ted jen cekam na flock a pak to bude teprve parada. dneska jsem videl ten titan dekor..A reknu vetsi Shit sem fakt nevidel...mam radost ze me to preslo..nejaky plasty na palbku,nebo co to vlastne je? ....takze kdo by planoval kupovat ten dekor?--Tak ja rikam NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 radsi nasetri na facelift palubku.. taky jsem setril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) hosi tak jsem uvazoval...nevite..slo by do stare octy97,dat spodni panel..tunel palubovky k tomu staremu ?Nebo je to vcelku?jakoze bych nechal az po ovaldani na klimu starou a dole ta zasuvka by byla uz s nove...vite jak to myslim?...... Jo anevite za kolik by se dal ten tunel koupit...? diky Editováno: 20. leden 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 jde to tak že můžeš mít vech palubky stejnej a spodek dáš z faceliftu... ale nevim jak to myslíš ty, ale ten novej spodek začíná pod výdechama topení.. myslim že jsem zahlídnul i fotku, někdo to tady tak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 jde to tak že můžeš mít vech palubky stejnej a spodek dáš z faceliftu... ale nevim jak to myslíš ty, ale ten novej spodek začíná pod výdechama topení.. myslim že jsem zahlídnul i fotku, někdo to tady tak má že by to bylo ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 (editace) jde to tak že můžeš mít vech palubky stejnej a spodek dáš z faceliftu... ale nevim jak to myslíš ty, ale ten novej spodek začíná pod výdechama topení.. myslim že jsem zahlídnul i fotku, někdo to tady tak má že by to bylo ono? jj to je ono :)taky jsem to nasel na O-klubu,ale tam je meneny sem si vsim cely ten spodek asi ze...no uvidim Editováno: 21. leden 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 jde to tak že můžeš mít vech palubky stejnej a spodek dáš z faceliftu... ale nevim jak to myslíš ty, ale ten novej spodek začíná pod výdechama topení.. myslim že jsem zahlídnul i fotku, někdo to tady tak má že by to bylo ono? Čau Bady,ty máš vyměněnej jen ten tunel,nebo celej spodek?Co tě to stálo a co to všechno obnáší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Aco takhle toto,ikdyž je to jen dřevo-imitace.NENí TO POLEP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 nene to neni moje, jen jsem dal fotku, ale mam za to že stačí vyměnit středovou část s tunelem, tuším že krysarr to tak má, nebo chce udělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 musíš vyměnit tušim celej spodek - od výdechů dolů. Ale nemusíš plasty kolem volantu a kastlík .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 další no do dreva urcite nepujdu...ale zitra jdu kupovat cernej spray a pokud bude cas tak se pobavim s interierem.,....uvidim no co z toho vznikne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.