Publikováno Únor 5, 200718 r Dnes jsem rozebral zámek zadních dveří a nemohu přijít nač tam je tento mikrospínač,když točím motorkem tak ten bílej bazmek co jezdí nahoru a dolu zapne a vypne jen ten mikrospínač vedle,ale ten v červeným kroužku nic...
Únor 5, 200718 r mě se zdá že sepne při SAFE (dvojím zamčení) kdysi jsem na tom taky špekuloval a přišel jsem na to
Únor 5, 200718 r Autor mě se zdá že sepne při SAFE (dvojím zamčení)kdysi jsem na tom taky špekuloval a přišel jsem na to špekuloval ? a nač si přišel.Měl by ho asi spínat tento bílej kousek,ale ten má pořád stejnou polohu.
Únor 7, 200718 r Autor Tak mě to asi nejede.. ,mám už těch zámků na Octávě plnou pr.... Upraveno Únor 7, 200718 r od galaher
Únor 8, 200718 r CHCI SE ZEPTAT JAK JSI DEMONTOVAL ZAMKY POTŘEBUJI VYMĚNI MIKROSPINAČE NEVIŠ JAK NATO A KDE JE SEŽENU
Únor 8, 200718 r Autor CHCI SE ZEPTAT JAK JSI DEMONTOVAL ZAMKY POTŘEBUJI VYMĚNI MIKROSPINAČE NEVIŠ JAK NATO A KDE JE SEŽENU JO MIKROSPINAČE.O TĚCH JE TADY UŽ TÉMAT DOST.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.