Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevíte prosím někdo co může být za problém : když zapnu světla, tak se mi nezozsvítí osvětlení ovladačů na topení (nesvítí to komplet), ale stačí pootočit kterýmkoliv "kolečkem" a je to OK (případně jemně ťuknout do panýlku). Jasně - asi tam bude někde nějakej blbej dotek na konektoru, ale já vůbec nevím jak to rozdělat a kouknout na kontakt. Poradíte? :help::help::help:

Vloženo
Nevíte prosím někdo co může být za problém : když zapnu světla, tak se mi nezozsvítí osvětlení ovladačů na topení (nesvítí to komplet), ale stačí pootočit kterýmkoliv "kolečkem" a je to OK (případně jemně ťuknout do panýlku). Jasně - asi tam bude někde nějakej blbej dotek na konektoru, ale já vůbec nevím jak to rozdělat a kouknout na kontakt. Poradíte? :help::help::help:

Musíš vytahat všechny ovládací čudly, ty velký a pod nima jsou šrouby a pak to jde vyndat, ale bacha na ty lanka, aby ti to nevyskákalo...je tam jen jedna žárovka pro všechno...

Vloženo

vyndej jen prostřední a pod ním ježárovka a ta má asi špatnej kontak tak kup rovnou novou a vyměn ju

prostřední knoflík vytáhni kombinačkama obal je trochu izolačkou ať to nemáš moc podraný

a šrouby na vytáhnutí jsou na krajívh takže sračí rámeček

A HLAVNĚ: používej funkci hledat toto téma je tu mockrát

Vloženo

Vaša má pravdu. Riešilo sa to už. Je to niekde v oddelení "interiér.". Ale v skratke: Stredný čudlí do polohy "2" a vytiahnuť. Pôjde to možno ťažko, ale trebe len ťahať. Žiarovka sa dá vytiahnuť len pomocou klieští, ale opatrne.

Návštěvník
Vloženo

Chlapci uz jsem nekde videl na octe osvetleni - na vydechu - osvetleni kolecka ci ovladace smeru. Nema to tady nekdo?

Návštěvník
Vloženo

Jo jo - asi se taky na to pustim a mozna jednoduse - mam tu svetelny drat - takze prenesu svetlo kam budu chtit :D

Návštěvník
Vloženo
rovnaké foto z iného uhla. Myslím že som to dakedy tiahol www.skodaoctavia.cz DObrá inšpirácia, nie?

sakra sakra - libí ;)

Vloženo

tak už to svítí B) ...elektr.kleštičky + kousek izolačky + 6 Kč žárovička + cca 3 min.práce...podle rady hračka (kdybych to dělal metodou pokusu a omylu, tak asi demontoval půl auta :):D:) ) ještě jednou - DÍÍÍK -_-

Návštěvník
Vloženo (editace)

Poradi nekdo jak na osvetleni vydechu? mozna je to blbost, ale nesla by svetelna dioda integrovat primo do kolecka :unsure:

Editováno: , autor: Návštěvník

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...