Publikováno Únor 21, 200718 r Nevíte prosím někdo co může být za problém : když zapnu světla, tak se mi nezozsvítí osvětlení ovladačů na topení (nesvítí to komplet), ale stačí pootočit kterýmkoliv "kolečkem" a je to OK (případně jemně ťuknout do panýlku). Jasně - asi tam bude někde nějakej blbej dotek na konektoru, ale já vůbec nevím jak to rozdělat a kouknout na kontakt. Poradíte?
Únor 21, 200718 r Nevíte prosím někdo co může být za problém : když zapnu světla, tak se mi nezozsvítí osvětlení ovladačů na topení (nesvítí to komplet), ale stačí pootočit kterýmkoliv "kolečkem" a je to OK (případně jemně ťuknout do panýlku). Jasně - asi tam bude někde nějakej blbej dotek na konektoru, ale já vůbec nevím jak to rozdělat a kouknout na kontakt. Poradíte? Musíš vytahat všechny ovládací čudly, ty velký a pod nima jsou šrouby a pak to jde vyndat, ale bacha na ty lanka, aby ti to nevyskákalo...je tam jen jedna žárovka pro všechno...
Únor 22, 200718 r vyndej jen prostřední a pod ním ježárovka a ta má asi špatnej kontak tak kup rovnou novou a vyměn ju prostřední knoflík vytáhni kombinačkama obal je trochu izolačkou ať to nemáš moc podraný a šrouby na vytáhnutí jsou na krajívh takže sračí rámeček A HLAVNĚ: používej funkci hledat toto téma je tu mockrát
Únor 23, 200718 r Vaša má pravdu. Riešilo sa to už. Je to niekde v oddelení "interiér.". Ale v skratke: Stredný čudlí do polohy "2" a vytiahnuť. Pôjde to možno ťažko, ale trebe len ťahať. Žiarovka sa dá vytiahnuť len pomocou klieští, ale opatrne.
Únor 23, 200718 r Autor Chlapi - díky moc - zítra to vyzkouším p.s.: k tomu, že to tu někde je...já to ale fakt hledal a nenašel...přesto ještě jednou MOC DÍK
Únor 23, 200718 r Chlapci uz jsem nekde videl na octe osvetleni - na vydechu - osvetleni kolecka ci ovladace smeru. Nema to tady nekdo?
Únor 24, 200718 r Jo jo - asi se taky na to pustim a mozna jednoduse - mam tu svetelny drat - takze prenesu svetlo kam budu chtit
Únor 24, 200718 r rovnaké foto z iného uhla. Myslím že som to dakedy tiahol www.skodaoctavia.cz DObrá inšpirácia, nie?
Únor 24, 200718 r rovnaké foto z iného uhla. Myslím že som to dakedy tiahol www.skodaoctavia.cz DObrá inšpirácia, nie? sakra sakra - libí
Únor 24, 200718 r Autor tak už to svítí ...elektr.kleštičky + kousek izolačky + 6 Kč žárovička + cca 3 min.práce...podle rady hračka (kdybych to dělal metodou pokusu a omylu, tak asi demontoval půl auta ) ještě jednou - DÍÍÍK
Únor 25, 200718 r Poradi nekdo jak na osvetleni vydechu? mozna je to blbost, ale nesla by svetelna dioda integrovat primo do kolecka Upraveno Únor 25, 200718 r od Host
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.