Publikováno Červen 24, 200718 r 1.6 74kW r.v.98,klíč bez DO. Po nastartování se mi nevrátí klíč do základní (jedničkové) polohy. Zůstane někde "mezi". Tzn. že ani nezůstane v poloze kdy točí startér a ani se nevrátí kde má. To má za následek nefunkčnost blinkrů a světel. jinak auto normálka jede. Když to dám rukou do té jedničky (což je otázka zvyku a není to problém) je všechno OK. Asi bych to neřešil, ale s autem teď jezdí často přítelkyně a má s tím problém. Budu muset měnit spínačku, nebo jde někde něco přitáhnout. Nechtěl bych vymýšlet vymyšlené. Ale na fóru jsem nic podobného nenašel. Zkoušel jsem už spínačku promazat, ale v porovnání se služebním autem má klíč při pootočení do polohy "start" znatelně menší odpor. Poradíte
Červen 25, 200718 r Autor Musíš vyměnit el.vložku spínací skřínky,ve škodovce přibližně okolo 1000kč. Možná blbý dotaz, ale .... : A klíče i tak zůstanou původní, nebo budu muset pořizovat nový, případně sadu zámků?? To doufám ne?! Upraveno Červen 25, 200718 r od danmark
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.