Publikováno Červenec 5, 200718 r Tak dnes naposled v práci a 20dní jsem nezvěstnej,sice musím ještě tak 3-4dny makat na dostavbě bytu ale od 14tého tohoto měsíce se moje maličkost a modrej džunda stěhujeme na Slovensko do Tater konkrétně bungalovy Lůčky,tak kdyby jste tam klucí slovenský potkali modrou a červenou fabku z čech tak su to možná ja Jo habych nezapomněl džunda už má konečně nárazniky v barvě ,14tky kolesa a doprovod mi bude dělat kámošovo červenej džunda.Mějte se budu určo a taky trochu a taky si dám pozor na http://sklik.slovensko-dovolena.cz/zajezdy...lov-lucky-p003/
Srpen 2, 200718 r Autor No dovča už je bohužel za mnou tak se trochu podělím jaká byla. Tady jsme bydleli a trávili pivní večery.
Srpen 2, 200718 r Autor Tady je moje maličkost při sportu,při odtuňovacích tůrách(které ale moc nepomohly) a při relaxu v termálních pramenech Bešenová.Jen pro zajímavost voda měla 40stupňu. Upraveno Srpen 2, 200718 r od Vlasta
Srpen 2, 200718 r Autor A k horám není co dodat prostě nádhera. Ty poslední fotky tam bejvaly lesy než to tam fouklo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.