Přejít na obsah

Přispůsobení klíčů na octu

Bazz

Doporučené příspěvky

Nazdárek pánové mám problém koupil jsem origo sadu vystřelováků je to celá sada komlet i se zámkama a klíče mi nejdou přispůsobit respektive mě zlobí immo dálka funguje když chci přispůsobit immo tak mi to na vagu napíše stráta spojení a vypadne mi to pin v budíkach je ok ten jsem si vyčetl a odpovídal i štítku co jsem měl na klíčích prosím můžete mi někdo napsat přesný postup jestli náhodou nedělám něco špatně děkuji moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdárek pánové mám problém koupil jsem origo sadu vystřelováků je to celá sada komlet i se zámkama a klíče mi nejdou přispůsobit respektive mě zlobí immo dálka funguje když chci přispůsobit immo tak mi to na vagu napíše stráta spojení a vypadne mi to pin v budíkach je ok ten jsem si vyčetl a odpovídal i štítku co jsem měl na klíčích prosím můžete mi někdo napsat přesný postup jestli náhodou nedělám něco špatně děkuji moc

budíky - pamět závad - vymazat - login - zadat pin- (rožne se kontrolka imma -pokud je správnej) přispůsobení - kanál 21 - počet klíčů (musí se naučit i klíče který už naučeny byli)

Odkaz ke komentáři

No a jaký to máš ročník?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...