Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den,

dal som si prerobit fabku na LPG. Dal som si toroid (?). Teraz este potrebujem kupit uzku dojazdovu rezervu. Da sa to niekde kupit (CR-SR), pregooglil som cely net ale bez vysledku? Dalsia otazka, moze sa uzka dojazdova rezerva pouzit na Fabiu 2002 bez problemov alebo je nutne urobit zmenu v TP?

Dik za kazdu radu.

Tak každopádne to patrí do LPG témy takže presúvam do sekcie LPG v MOTOR sekcii.

Myslíš dojazdovú rezervu na LPG? prečo nepoužiť benzín v nádrži??

Ale on má namysli rezervu jako kolo......... :t

a co máš za Fabuli, hatchback nebo kombajn? Myslím že se ale budeš muset spokojit se stávající rezervou, kluci co mají krátkou tady, tak ji vozí (většina ve futrále) na dně kufru, já jí mám na stojáka přikurtovanou k okům (viz foto).

post-3505-1215070599_thumb.jpg

Upraveno od colins

Mne sa podarilo zohnať úzku dojazdovku z VW na vrakovisku za 800 Sk.

kde si to zohnal ? :help:

Tu sú dáke fotky

post-3127-1215085266_thumb.jpg

post-3127-1215085290_thumb.jpg

post-3127-1215085312_thumb.jpg

ja to mam prisrobovane k zadnemu sedadlu.

ja by som sa takych "motúzikov", akymi to mate priviazane,

trocha bal.

post-27-1215085783_thumb.jpg

post-27-1215085793_thumb.jpg

post-27-1215085807_thumb.jpg

Je to len dočasne pokiaľ bude trochu času. Skúšal som to dať aj za operadlo ale musel by som trochu vyrezať z krytu kufra. Dík ale za inšpiráciu musím to ešte doladiť.

ty tam mas 15 palcove koleso ?

nebolo by lepsie tam fuknut 13 palcove z Juniora ?

sice ma sirku 155 mm, ale vysku ma mensiu... ;)

ja mam 185 14 polozenu v kufri a staci mi to bohate som spokojny ze mi tam bez problemov vojdu udice :palec2:

Radšej budem mať o niečo vyššiu ako širšiu , lebo nad ňu aj tak nič nedám. Ale keď dám širšiu, tak mi zaberie viac miesta z kufra. Dá sa na tento disk zohnať aj niečo menšie a takéto úzke?

2Duri: to je moc pekna inspirace. tohle musim sehnat take. jen by mne zajimalo, jestli s tim nejsou problemy na stk.

Na STK som ešte takto nebol. Keď tam však budem musieť znovu ísť, jednoducho vyberiem túto úzku a dám im tam klasiku, aby nemali náhodou pindy. :palec2:

kde si to zohnal ? :help:

Auto Danubius - ale pýtali za ne dosť, cca 1500,-Sk

Ja som ju tam kúpil pred mesiacom za 800Sk. Asi zistili, že ludia ju zháňajú tak zdraželi.K---y. :disgust:

• 2 týdny později...
Radšej budem mať o niečo vyššiu ako širšiu , lebo nad ňu aj tak nič nedám. Ale keď dám širšiu, tak mi zaberie viac miesta z kufra. Dá sa na tento disk zohnať aj niečo menšie a takéto úzke?

Golf IV mal kolesa 5x100, uz neviem ci 13, alebo 14 palcove. skus zohnat na tento model uzku rezervu.

Po mé cestě na dovolenou a po defektu na dálnici, kde jsem gumu zničil, si nedovedu předtavit jet 1500 km na dojezdové pneumatice :feve::feve: . To raději oželím místo v kufru. :palec2: (mám kombi :p:p )

• 3 týdny později...

tak sem zjistil že se dá obědnat dojezdové kolo na golfa5 ale cena i s gumou je cca 2750kč což mi přijde hodně:(

nemohli byste mi kluci napsat kde ste přesně v bratislavě koupili ty dojezdova kola? Bratranek tam žije tak ho asi pověřím:)

• 1 měsíc později...

Neviete mi niekto poradiť, kde by som mohol kúpiť obal na dojazdovku? Všade som videl len obaly na plnohodnotné rezervy a mám pocit, že na dojazdovku to nebude to pravé.

vďaka

inskeu : ak mas sikovnu zivotnu partnerku, tak ti to usije z pevnej latky, alebo koženky.

ved su to len dva kruhy a medzi nimi jeden pas. plus nasije nejake usi...hehe

Partnerka nie je, ale niekoho ukecám, aby mi to zošil. Sám to skúšať radšej nebudem. Ten suchý zips udrží tu rezervu prilepenú o koberec batožinového priestoru, alebo mi to bude lietať po kufry. Mám tam aj sieť, tak by som to mohol prichytiť aj sieťkou.

Upraveno od inskeu

Já mám velkou rezervu v obalu, zespodu 2x suchej zips a absolutně bez problému. Mám problém to sám zvednout jak to drží :palec2:

• 3 týdny později...

Tak sem v sobotu byl v bratislavě a při příležitosti cesty tam sem si vzpoměl , že bych si mohl konečně pořídit to dojezdové kolo. S prodavačem sme vybrali asi 5 kol a jali sme sa přeměřovat které má ten správný rozměr:)

Nakonec sme vybrali jednu moc pěknou 13 a že ji pujdu zkusit či pasuje k čemuž bohužel nedošlo bo tam měli celu napravu tak sme přiložili a jelikož pasovala za 600sk byla moje. Večer sem ho zkusil namontoval a pásla krásně:)

Jen to kolo se nějak odmítalo točit bo ho brzda nepustila:))))) tak mám v garáži moc pěkné dojezdové kolo ale je mi tak na pověšení na zed:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.